sANalefsane Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:13 #1 Xbox Game Pass aldım PC için benden 209 TL aldı şimdi yeni zamlardan sonra ben farklı bir para ödeyecek miyim?
Xbox Game Pass aldım PC için benden 209 TL aldı şimdi yeni zamlardan sonra ben farklı bir para ödeyecek miyim?
A Ardadmrl Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:15 #2 Öyle bir şey olursa mutlaka Gmail gelir, bildirim falan yollar mutlaka belirtilir yani.
Poyraz Erd Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:17 #3 sANalefsane dedi: Xbox Game Pass aldım PC için benden 209 TL aldı şimdi yeni zamlardan sonra ben farklı bir para ödeyecek miyim? Eki Görüntüle 2582859 Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla otomatik ödeme talimatıyla ödenenler zamdan etkilenmiyor benimki Ultimate üyelik 309TL'den devam etti bu sabah yenilendi
sANalefsane dedi: Xbox Game Pass aldım PC için benden 209 TL aldı şimdi yeni zamlardan sonra ben farklı bir para ödeyecek miyim? Eki Görüntüle 2582859 Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla otomatik ödeme talimatıyla ödenenler zamdan etkilenmiyor benimki Ultimate üyelik 309TL'den devam etti bu sabah yenilendi
A Ardadmrl Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:19 #4 Ultimate daha pahalı olmuyor mu?
Poyraz Erd Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:23 #5 Ardadmrl dedi: Ultimate daha pahalı olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sadece PC üyeliğinden pahalı ama anlatmak istediğim zamdan öncekiyle aynı fiyat sizin üyeliğinizdede muhtemelen aynısı olur aynı fiyattan devam eder otomatik ödemedeyse
Ardadmrl dedi: Ultimate daha pahalı olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sadece PC üyeliğinden pahalı ama anlatmak istediğim zamdan öncekiyle aynı fiyat sizin üyeliğinizdede muhtemelen aynısı olur aynı fiyattan devam eder otomatik ödemedeyse
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.480 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:39 #6 Yanlış bilmiyorsam kasım ayına kadar eski fiyattan değerlendirileceksiniz, sonra yeni fiyattan ödemeye başlayacaksınız.
Yanlış bilmiyorsam kasım ayına kadar eski fiyattan değerlendirileceksiniz, sonra yeni fiyattan ödemeye başlayacaksınız.