Xbox Game Pass hesabı satın almak riskli mi?

SeyitAli253

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Merhaba internetten ucuz Xbox hesabı satın alıyorum korsan oynamamak için fakat düşündügüm tek şey Steam gibi riskli mi sisteme sızma gibi saçmalık olay var mı?

Merhaba internetten ucuz Xbox hesabı satın alıyorum korsan oynamamak için fakat düşündügüm tek şey Steam gibi riskli mi sisteme sızma gibi saçmalık olay var mı?
İtemsatış üzerinden 10k satış yapan birinden 1 aylık gamepass almıştım. Süresi dolmadan eleman kafasına göre şifreyi değişmişti yani tavsiye etmem. Bu arada o hesaplarla, call of duty mw III veya black ops 6 oynanmıyor ben denedim haberin olsun.

Hesap degismeyi sormadim sisteme sizabiliyor mu diyorum.

Hesap degismeyi sormadim sisteme sizabiliyor mu diyorum.
Biliyorum ne sorduğunu ben sana neden tavsiye etmiyorum onu açıkladım bazı oyunları oynayamıyorsun. Satıcının gönderdiği herhangi bir linke tıklamadığınız sürece hesap alışverişinden virüs kapma ihtimaliniz yoktur. Olsa benim pc'e olurdu.

Virüs değil Steam gibi remote play var mı diye sordum ama tam anlatamamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…