E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 6 Eylül 2022 #1 Xbox Game Pass'den Hitman trilogy indirdim ama oyun Türkçe değil kaliteli yapılmış bir Türkçe yama arıyorum. Türkçe yama önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Xbox Game Pass'den Hitman trilogy indirdim ama oyun Türkçe değil kaliteli yapılmış bir Türkçe yama arıyorum. Türkçe yama önerir misiniz?
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Ed1tH dedi: Xbox Game Pass'den Hitman trilogy indirdim ama oyun Türkçe değil kaliteli yapılmış bir Türkçe yama arıyorum. Türkçe yama önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir ara ben de bakmıştım fakat anonymus çeviri dışında bir yama göremedim.
Ed1tH dedi: Xbox Game Pass'den Hitman trilogy indirdim ama oyun Türkçe değil kaliteli yapılmış bir Türkçe yama arıyorum. Türkçe yama önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir ara ben de bakmıştım fakat anonymus çeviri dışında bir yama göremedim.