Tha6116 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 56 19 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Xbox Game Pass ile HOI4 aldım ama oyunu ne Türkçe ne de DLC ekleyebildim. Bir yolu var mıdır bunun?
Arkadaşlar Xbox Game Pass ile HOI4 aldım ama oyunu ne Türkçe ne de DLC ekleyebildim. Bir yolu var mıdır bunun?
LordKermus Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #2 Tha6116 dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass ile HOI4 aldım ama oyunu ne Türkçe ne de DLC ekleyebildim. Bir yolu var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Dostum bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra güvenli yerden türkçe yama veya dlc yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Tha6116 dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass ile HOI4 aldım ama oyunu ne Türkçe ne de DLC ekleyebildim. Bir yolu var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Dostum bu videoyu izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra güvenli yerden türkçe yama veya dlc yükleyebilirsin.