Buraks5 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 Merhaba, Xbox Game Pass satin aldim. Human: Fall Flat oyunu uzerinde yukle butonunun yerinde kullanim disi yaziyor. Tum oyunlar var sadece Human: Fall Flat. Cozumunu bilen var mı?
Merhaba, Xbox Game Pass satin aldim. Human: Fall Flat oyunu uzerinde yukle butonunun yerinde kullanim disi yaziyor. Tum oyunlar var sadece Human: Fall Flat. Cozumunu bilen var mı?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Şubat 2022 #2 Windows+R yapıp çıkan pencereye wsreset.exe komutunu yapıştırıp tekrar açar mısınız? Eğer olmaz ise bölgenizi değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Windows+R yapıp çıkan pencereye wsreset.exe komutunu yapıştırıp tekrar açar mısınız? Eğer olmaz ise bölgenizi değiştirmeyi deneyin.
KS KS Buraks5 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #3 armas dedi: Windows+R yapıp çıkan pencereye wsreset.exe komutunu yapıştırıp tekrar açar mısınız? Eğer olmaz ise bölgenizi değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... dediklerinizi denedim hala ayni sorun devam ediyor Artı 0 Eksi
armas dedi: Windows+R yapıp çıkan pencereye wsreset.exe komutunu yapıştırıp tekrar açar mısınız? Eğer olmaz ise bölgenizi değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... dediklerinizi denedim hala ayni sorun devam ediyor