Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 17 Ocak 2025 #1 Dün gece saatlerinde yenilenen aboneliği iptal etmeyi unuttuğum için kartımdan 209TL çekmiş. 24 saat geçmeden iade etmek istiyorum fakat telefon ve sohbetler bu tür destekler için kapalıdır diyor ve desteğe ulaşamıyorum.
Dün gece saatlerinde yenilenen aboneliği iptal etmeyi unuttuğum için kartımdan 209TL çekmiş. 24 saat geçmeden iade etmek istiyorum fakat telefon ve sohbetler bu tür destekler için kapalıdır diyor ve desteğe ulaşamıyorum.
Çözüm Emiko7 17 Ocak 2025 İptal ederken soruyor hocam şimdi iptal veya abonelik sonunda iptal diye, şimdi iptali seçerseniz kalan günlerin parasını hesaba yatırır.
İptal ederken soruyor hocam şimdi iptal veya abonelik sonunda iptal diye, şimdi iptali seçerseniz kalan günlerin parasını hesaba yatırır.
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Ocak 2025 #2 Microsoft hesabınızda oturum açın burdan hesabınıza giriş yapıp deneyin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 17 Ocak 2025 #3 Emiko7 dedi: Microsoft hesabınızda oturum açın burdan hesabınıza giriş yapıp deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... İade ile ilgili bir şey göremedim hocam. Artı 0 Eksi
Emiko7 dedi: Microsoft hesabınızda oturum açın burdan hesabınıza giriş yapıp deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... İade ile ilgili bir şey göremedim hocam.
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Ocak 2025 #4 Deltasvr dedi: İade ile ilgili bir şey göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Aboneliği yönet olması lazım orda yoksa soldan sipariş geçmişi kısmına girin hocam. Artı 0 Eksi
Deltasvr dedi: İade ile ilgili bir şey göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Aboneliği yönet olması lazım orda yoksa soldan sipariş geçmişi kısmına girin hocam.
KS KS Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 17 Ocak 2025 #5 Emiko7 dedi: Aboneliği yönet olması lazım orda yoksa soldan sipariş geçmişi kısmına girin hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece aboneliği iptal edebiliyorum birde yenilenen ödemeyi kapatabiliyorum. Artı 0 Eksi
Emiko7 dedi: Aboneliği yönet olması lazım orda yoksa soldan sipariş geçmişi kısmına girin hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece aboneliği iptal edebiliyorum birde yenilenen ödemeyi kapatabiliyorum.
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Ocak 2025 #6 İptal ederken soruyor hocam şimdi iptal veya abonelik sonunda iptal diye, şimdi iptali seçerseniz kalan günlerin parasını hesaba yatırır. Artı 0 Eksi Çözüm
İptal ederken soruyor hocam şimdi iptal veya abonelik sonunda iptal diye, şimdi iptali seçerseniz kalan günlerin parasını hesaba yatırır.
KS KS Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 17 Ocak 2025 #7 Emiko7 dedi: İptal ederken soruyor hocam şimdi iptal veya abonelik sonunda iptal diye, şimdi iptali seçerseniz kalan günlerin parasını hesaba yatırır. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emiko7 dedi: İptal ederken soruyor hocam şimdi iptal veya abonelik sonunda iptal diye, şimdi iptali seçerseniz kalan günlerin parasını hesaba yatırır. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkürler.
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Ocak 2025 #8 Deltasvr dedi: Oldu hocam çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi