emresukes Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 97 15 Ağustos 2022 #1 Tarayıcımda aradığımda çoğu kişi Steam atöyle kısmından Türkçe yamayı uygulamış. Ben birkaç farklı site gördüm ama güvenmediğim için sizden tavsiye almak istiyorum en güvenilir yama indirebileceğim site önerir misiniz?
Tarayıcımda aradığımda çoğu kişi Steam atöyle kısmından Türkçe yamayı uygulamış. Ben birkaç farklı site gördüm ama güvenmediğim için sizden tavsiye almak istiyorum en güvenilir yama indirebileceğim site önerir misiniz?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.245 Çözümler 47 15 Ağustos 2022 #2 @emresukes , bana da çok lazım da bulabildin mi? Paradox'un kendi modlarını denediğim de onlarda olmuyor. Artı 0 Eksi
@emresukes , bana da çok lazım da bulabildin mi? Paradox'un kendi modlarını denediğim de onlarda olmuyor.
KS KS emresukes Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 97 18 Ağustos 2022 #3 artik 72 yasindayim dedi: @emresukes, bana da çok lazım da bulabildin mi? Paradox'un kendi modlarını denediğim de onlarda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım bende. Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim dedi: @emresukes, bana da çok lazım da bulabildin mi? Paradox'un kendi modlarını denediğim de onlarda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım bende.