X xslypnoss Yoctopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Xbox Game Pass için oyun arkadaşı arıyorum.
Ahmetgogtepe Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 101 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 GeForce RTX™ 4060 8 GB Core™ i7-12700H 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #2 Hocam anlayamadım ortak Game Pass üyeliği için mi yoksa beraber oyun oynayacak arkadaş mı arıyorsunuz.
Hocam anlayamadım ortak Game Pass üyeliği için mi yoksa beraber oyun oynayacak arkadaş mı arıyorsunuz.
X xslypnoss Yoctopat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 Ahmetgogtepe dedi: Hocam anlayamadım ortak Game Pass üyeliği için mi yoksa beraber oyun oynayacak arkadaş mı arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Beraber Game Pass'te oyun cok oldugu ıcın.
Ahmetgogtepe dedi: Hocam anlayamadım ortak Game Pass üyeliği için mi yoksa beraber oyun oynayacak arkadaş mı arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Beraber Game Pass'te oyun cok oldugu ıcın.