Lgoyü Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Merhaba Xbox Game Pass aldım az önce. Sizce ne oynamalıyım? Oyun önerir misiniz? Hikayeli ve saran oyunlarda olabilir başka tarzlarda olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Boyutları ortalama olursa çok iyi olur. 100GB falan olmaz
Merhaba Xbox Game Pass aldım az önce. Sizce ne oynamalıyım? Oyun önerir misiniz? Hikayeli ve saran oyunlarda olabilir başka tarzlarda olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Boyutları ortalama olursa çok iyi olur. 100GB falan olmaz
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 19 Nisan 2023 #2 Az önce bir arkadaşa attığım oyunlar: Ghostwire, Gears of War, The Evil Within, wolfenstein, Death Stranding, Doom, Atomic Heart, Star Wars Jedi Fallen Order, A Plague Tale Requiem.
Az önce bir arkadaşa attığım oyunlar: Ghostwire, Gears of War, The Evil Within, wolfenstein, Death Stranding, Doom, Atomic Heart, Star Wars Jedi Fallen Order, A Plague Tale Requiem.