Xbox Game Pass ilave üyelik almak

Suna Suna

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Xbox Game Pass için zam geliyor. Zamdan önce 3 aylık bir üyelik daha almak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar zam geliyor acaba? Belli mi? Benim 2 aylık üyeliğim var diye şu 3 yıllık muhabbeti yapmak istemedim. 2 ay sonra yaparım diye bekliyordum. Ne zaman zam gelecek ve ne kadar gelecek bilgisi olan var mı acaba?

birşey sorucam 3 yıllık değil de 1 yıllık alsam olur mu?
Oluyor. En fazla 3 yıllık alabiliyorsunuz. 1 yıllık da alabilirsiniz, 2 yıllık da alabilirsiniz problem çıkmıyor.

Tam olarak bir bilgim yok ama yeni yılda zam geleceği Xbox'da yetkili biri tarafından söylendi diye biliyorum.

Tam olarak bir bilgim yok ama yeni yılda zam geleceği Xbox'da yetkili biri tarafından söylendi diye biliyorum.
Aktif bir üyeliğin üstüne alınmıyor değil mi bu 3 yıllık game pass kesin olarak? Almayı çok istiyorum ama 2 aylığı iptal etmek zorundayım sanırım mecburan almak için.

Aktif bir üyeliğin üstüne alınmıyor değil mi bu 3 yıllık game pass kesin olarak? Almayı çok istiyorum ama 2 aylığı iptal etmek zorundayım sanırım mecburan almak için.
Benim bildiğim kadarıyla kesin olarak üyeliğin üstüne alınmıyor. Hatta geçenlerde ben de ana hesabımda 1 aylık üyelik olduğu için yan hesabıma 1 yıllık üyelik aldım.

Aktif bir üyeliğin üstüne alınmıyor değil mi bu 3 yıllık Game Pass kesin olarak? Almayı çok istiyorum ama 2 aylığı iptal etmek zorundayım sanırım mecburan almak için.

Ben yaptım ve üyelik üstüne alınmıyor maalesef. Olay aslında sadece ilk önce PC Game Pass'ten ucuz olduğu için Xbox Live Gold üyeliği almak ve ardından 1 aylık PC Game Pass alarak hesabımızdaki Xbox Live Gold üyeliğini PC Game Pass'e geçirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…