Arkadaşlar aslında soru şu Xbox Live Gold nedir mesela ben sadece Xbox Game Pass alsam arkadaşlarımla oynayamaz mıyım 2 farklı hesaptan mesele Minecraft, Forza Horizon 5, Rainbow Six: Siege 2 kişi oynayamıyor muyuz dediğim gibi farklı hesaptan.(bilgisayar üzerinden oynuyoruz)
Arkadaşlar aslında soru şu Xbox Live Gold nedir mesela ben sadece Xbox Game Pass alsam arkadaşlarımla oynayamaz mıyım 2 farklı hesaptan mesele Minecraft, Forza Horizon 5, Rainbow Six: Siege 2 kişi oynayamıyor muyuz dediğim gibi farklı hesaptan.(bilgisayar üzerinden oynuyoruz)
Hayır 1 adet xbox pc gamepass alacaksınız 2 kişi beraber kullanacaksınız.
Şöyle izah edeyim gamepass Microsoft Store üzerinden algılanan bir hizmet ikinzde Microsoft store da aynı hesap girili olduğu sürece birbirinden bağımsız 2 gamepassiniz oluyor xbox hesaplarınız farklı olduğu için.
Biz 3 arkadaş toplanıp adam başı ayda 10 tlden baya bi kullanmıştık bu şekilde
Hayır 1 adet Xbox PC Game Pass alacaksınız 2 kişi beraber kullanacaksınız.
Şöyle izah edeyim Game Pass Microsoft Store üzerinden algılanan bir hizmet ikinzde Microsoft Store da aynı hesap girili olduğu sürece birbirinden bağımsız 2 Game Pass'iniz oluyor Xbox hesaplarınız farklı olduğu için.
Biz 3 arkadaş toplanıp adam başı ayda 10 TL'den bayağı bir kullanmıştık bu şekilde
Yani aylık 15 TL'ye denk geliyor ve de Game Pass de bulunan tüm Online oyunları veya co-op oyunları 2 farklı cihazdan aynı anda oynayabileceğiz kusura bakmayın cahilim biraz bu konularda.
Yani aylık 15 TL'ye denk geliyor ve de Game Pass de bulunan tüm Online oyunları veya co-op oyunları 2 farklı cihazdan aynı anda oynayabileceğiz kusura bakmayın cahilim biraz bu konularda.