Xbox Game Pass ile EA Play eşlenmiyor

Arda78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 3 gün önce Game Pass Ultimate aldım. PC'den giriyorum. FC 24 indirecektim. Xbox'tan FC 24 yükleye bastım sonra EA Play'a attı uzantı falan her şeyi yaptım. Aynı mail ile EA Play açtım. Satın alma ekranına attı. EA Play'in her oyunu böyle yapıyor sadece bir forumlarda birkaç çözümleri yaptım sadece ama sadece FC 25 açıldı yükleniyor, şu an diğerleri çalışmıyor. Satın alma ekranına atıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben 3 gün önce game Pass Ultimate aldım. PC'den giriyorum. FC 24 indirecektim. Xbox'tan FC 24 yükleye bastım sonra EA Play'a attı uzantı falan her şeyi yaptım. Aynı mail ile EA Play açtım. Satın alma ekranına attı. EA Play'in her oyunu böyle yapıyor sadece bir forumlarda birkaç çözümleri yaptım sadece ama sadece FC 25 açıldı yükleniyor, şu an diğerleri çalışmıyor. Satın alma ekranına atıyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam game Pass ve EA hesaplarından cıkıp bastan gırdınız mı? bende de aynısı olmustu iki hesaptan cıkmıstım gerı gırdım duzeldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben 3 gün önce game Pass Ultimate aldım. PC'den giriyorum. FC 24 indirecektim. Xbox'tan FC 24 yükleye bastım sonra EA Play'a attı uzantı falan her şeyi yaptım. Aynı mail ile EA Play açtım. Satın alma ekranına attı. EA Play'in her oyunu böyle yapıyor sadece bir forumlarda birkaç çözümleri yaptım sadece ama sadece FC 25 açıldı yükleniyor, şu an diğerleri çalışmıyor. Satın alma ekranına atıyor. Yardımcı olur musunuz?

EA Play tekrar indirir misiniz?

Hocam game Pass ve EA hesaplarından cıkıp bastan gırdınız mı? bende de aynısı olmustu iki hesaptan cıkmıstım gerı gırdım duzeldı.
evet yaptım olmadı hatta şifrede değiştirdim

hemen deniyorum

olmadı maalesef halen aynı hata ben araştırmaya devam ediyorum sorunu bulursam burdan paylaşacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı