EA App Xbox Game Pass ile EA Play oyunlarına erişim sağlanamıyor

Yusuftotales

Femtopat
Daha fazla  
EA Play'e giris yaparken Xbox hesabımla gırıs yapmama ragmen burada benden ucret istiyor.

Oyunu daha önce oynuyor muydun?

EA Play'e giris yaparken Xbox hesabımla gırıs yapmama ragmen burada benden ucret istiyor.

Eki Görüntüle 2240880

Bende de olmuştu 2 3 saat boyunca araştırmama rağmen düzeltememiştim azkalsın monitörü kıracaktım sinirden. 2 gün sonra EA App a girip baktığımda EA Play gelmişti nasıl oldu bilmiyorum herhangi bir destek talebi vs. açmadım. Belki de EA hesabını açtıktan 1 2 gün sonra geliyordur Xbox Game Pass'dan EA Play bilmiyorum.

Dostum genelde Ea Play'in sunucularında problem yaşanıyor. O yüzden kaynaklı olan bir durum. Kendimden biliyorum, Star Wars Jedi: Survivor oynamak için 1 aylık Xbox Game Pass almıştım. Aynı sorunla karşılaştım ve biraz araştırma sonucu sunucularda problem yaşandığını bildirmişlerdi ve sabah girdiğimde herhangi bir sorun yoktu. 1-2 saate belki de Sabah'a düzelir bilemeyiz.

Anladım Teşekkürler

Anladım Sagolun

Oyunu daha önce oynuyor muydun?

FC 24'ten bahsediyorsanız hayır daha önce oynamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…