T Tahsin Kutay Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Xbox Game Pass'den FIFA indirdim ama oynaya basınca açılmıyor, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 13 Nisan 2023 #2 Xbox uygulamasının sol tarafında EA play ile ilgili sorun olduğu yazıyordu. Onunla kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Xbox uygulamasının sol tarafında EA play ile ilgili sorun olduğu yazıyordu. Onunla kaynaklı olabilir.
valadia1 Femtopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 76 13 Nisan 2023 #3 Hocam o sorun bende de oldu. Xbox ile EA Play'ı farklı hesaplara bağlamışım yanlışlıkla(nasıl yaptım inanın bilmiyorum). EA Play'de yeni hesap açıp Xbox'u oraya bağladığımda sorun çözüldü. Halbuki daha önceden FIFA22 oynamıştım. Gitti 75saat . Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Hocam o sorun bende de oldu. Xbox ile EA Play'ı farklı hesaplara bağlamışım yanlışlıkla(nasıl yaptım inanın bilmiyorum). EA Play'de yeni hesap açıp Xbox'u oraya bağladığımda sorun çözüldü. Halbuki daha önceden FIFA22 oynamıştım. Gitti 75saat .
dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 Tahsin Kutay dedi: Xbox Game Pass'den FIFA indirdim ama oynaya basınca açılmıyor, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... EA Appden açmayı dene. Artı 0 Eksi
Tahsin Kutay dedi: Xbox Game Pass'den FIFA indirdim ama oynaya basınca açılmıyor, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... EA Appden açmayı dene.
KS KS T Tahsin Kutay Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #5 dogiadam dedi: EA Appden açmayı dene. Genişletmek için tıkla... zaten EA App den açıyorum. Artı 0 Eksi
dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #6 Çıkış yapıp Xbox hesabınla giriş yapmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS T Tahsin Kutay Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #7 dogiadam dedi: Çıkış yapıp Xbox hesabınla giriş yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Başka bir forum da oyunu Windows'un olduğu klasöre yükleyin demişler onu deniyorum şu an. Artı 0 Eksi
dogiadam dedi: Çıkış yapıp Xbox hesabınla giriş yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Başka bir forum da oyunu Windows'un olduğu klasöre yükleyin demişler onu deniyorum şu an.
dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #8 Tahsin Kutay dedi: Başka bir forum da oyunu Windows'un olduğu klasöre yükleyin demişler onu deniyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Zaten C diskine yüklemeniz gerekiyordu FIFA 20 dede bana olmuştu EA App ile oyunu C ye yüklemeniz lazım. Artı 0 Eksi
Tahsin Kutay dedi: Başka bir forum da oyunu Windows'un olduğu klasöre yükleyin demişler onu deniyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Zaten C diskine yüklemeniz gerekiyordu FIFA 20 dede bana olmuştu EA App ile oyunu C ye yüklemeniz lazım.