B Bafffin6677 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 7 20 Mart 2025 #11 MKarahan dedi: Kalan gün süresine göre mi iade yapıyorlar hocam, bir de oyunu beğenmediniz mi? Zaten özellikle mw3 için almak istiyorum 1 ay deneyimlemek için Çok teşekkürler Sağolun hocam Genişletmek için tıkla... ben campaignmiş falan oynamam sadece online kısmına bakarım bo 6 online eski oyunların aynısı zombisinde de bi numara yok bence
MKarahan dedi: Kalan gün süresine göre mi iade yapıyorlar hocam, bir de oyunu beğenmediniz mi? Zaten özellikle mw3 için almak istiyorum 1 ay deneyimlemek için Çok teşekkürler Sağolun hocam Genişletmek için tıkla... ben campaignmiş falan oynamam sadece online kısmına bakarım bo 6 online eski oyunların aynısı zombisinde de bi numara yok bence
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.553 Makaleler 2 Çözümler 36 20 Mart 2025 #12 Bafffin6677 dedi: Ben campaignmiş falan oynamam sadece Online kısmına bakarım bo 6 Online eski oyunların aynısı zombisinde de bir numara yok bence. Genişletmek için tıkla... Zombi çok iyi olmuş bence, MW3 zombisi rezaletti.
Bafffin6677 dedi: Ben campaignmiş falan oynamam sadece Online kısmına bakarım bo 6 Online eski oyunların aynısı zombisinde de bir numara yok bence. Genişletmek için tıkla... Zombi çok iyi olmuş bence, MW3 zombisi rezaletti.