Çözüldü Xbox Game Pass ile kurulan Minecraft Java hesabı süresiz bizde mi kalıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Galanderia

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Demek istediğim şu, Xbox Game Pass alınca Minecraft Java+Bedrock geliyor ya hani, orada kurduğumuz premium hesap, Xbox Game Pass olmadan Minecraft'ın kendi Launcher'inde o hesap ile süresiz oynayabiliyor muyuz?

Orada kurduğun bir hesap yok, bağlanmış bir hesap var. Sonuç olarak Game Pass bittiği zaman oyun da gidiyor.

Hocam malum 500 lira çok fazla, alsam mı almasam mı diye düşünüyorum bunu daha indirimli yapabiliyor muyuz?

Hocam malum 500 lira çok fazla, alsam mı almasam mı diye düşünüyorum bunu daha indirimli yapabiliyor muyuz?

Ne yazık ki internette hesap alışverişi ile ilgili durum haricinde yok ama onu da önermiyorum. Bir durum karşısında mağdur olursanız ilgilenecek kişinin inisiyatifine bağlı oluyor.

Elim titreye titreye mecbur verdim hocam 509 TL'yi. Param yok ama param var gibi hissediyorum ne hikmettirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…