F flowrate Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Xbox Game Pass'deki bulut oyunlarını Rampage bir oyun kolu ile oynayabilir miyim?
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 27 Haziran 2022 #2 Oynayamazsın! dememek için kendimi zor tutuyorum yani oynarsın.
Kodline Zeptopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 Ürünün modelini internet üzerinde aratırsanız hangi cihazlarla uyumlu olduğunu görebilirsiniz.
F flowrate Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #4 Kodline dedi: Ürünün modelini internet üzerinde aratırsanız hangi cihazlarla uyumlu olduğunu görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz DualShock olarak geçiyor zaten PS3 ve PC'ye uyumlu. Xbox Game Pass oyunlarına uyumlu mu sadece ona biraz takıldım.
Kodline dedi: Ürünün modelini internet üzerinde aratırsanız hangi cihazlarla uyumlu olduğunu görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz DualShock olarak geçiyor zaten PS3 ve PC'ye uyumlu. Xbox Game Pass oyunlarına uyumlu mu sadece ona biraz takıldım.
Kodline Zeptopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #5 flowrate dedi: Cihaz DualShock olarak geçiyor zaten PS3 ve PC'ye uyumlu. Xbox Game Pass oyunlarına uyumlu mu sadece ona biraz takıldım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle cihazınız uyumludur çünkü PS3'teki oyunlar Xbox Game Pass'de bulunuyor.
flowrate dedi: Cihaz DualShock olarak geçiyor zaten PS3 ve PC'ye uyumlu. Xbox Game Pass oyunlarına uyumlu mu sadece ona biraz takıldım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle cihazınız uyumludur çünkü PS3'teki oyunlar Xbox Game Pass'de bulunuyor.
F flowrate Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #6 Kodline dedi: Büyük ihtimalle cihazınız uyumludur çünkü PS3'teki oyunlar Xbox Game Pass'de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kodline dedi: Büyük ihtimalle cihazınız uyumludur çünkü PS3'teki oyunlar Xbox Game Pass'de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.