E emreyılmaz8 Kilopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 235 16 Şubat 2023 #1 Duydum ki Game Pass ile arena ve karakter açabiliyormuşuz. Nasıl yapabilirim tam olarak?
updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Riot hesabını Game Pass'e bağlayacaksınız. Artı 0 Eksi
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 16 Şubat 2023 #3 Riot hesabınızı bağladığınız an şampiyonlar, tft arenaları ve küçük efsaneler açılır. Artı 0 Eksi
KS KS E emreyılmaz8 Kilopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 235 16 Şubat 2023 #4 SHYAH dedi: Riot hesabınızı bağladığınız an şampiyonlar, tft arenaları ve küçük efsaneler açılır. Genişletmek için tıkla... Selam dostum sen benim sadece TFT yüklenemez mi konuma da yazmıştın teşekkür ederim Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Riot hesabınızı bağladığınız an şampiyonlar, tft arenaları ve küçük efsaneler açılır. Genişletmek için tıkla... Selam dostum sen benim sadece TFT yüklenemez mi konuma da yazmıştın teşekkür ederim
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 16 Şubat 2023 #5 emreyılmaz8 dedi: Selam dostum sen benim sadece TFT yüklenemez mi konuma da yazmıştın teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar . Artı 0 Eksi
emreyılmaz8 dedi: Selam dostum sen benim sadece TFT yüklenemez mi konuma da yazmıştın teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar .