Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #11 RoxyRekt dedi: Hangi Game Pass olduğu önemli mi? Örneğin: Ultimate, PC. Genişletmek için tıkla... Önemli olmaması lazım.
RoxyRekt dedi: Hangi Game Pass olduğu önemli mi? Örneğin: Ultimate, PC. Genişletmek için tıkla... Önemli olmaması lazım.
nex.exe Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #12 RoxyRekt dedi: Hangi Game Pass olduğu önemli mi? Örneğin: Ultimate, PC. Genişletmek için tıkla... ultimate hocam
RoxyRekt dedi: Hangi Game Pass olduğu önemli mi? Örneğin: Ultimate, PC. Genişletmek için tıkla... ultimate hocam
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 7 Ocak 2023 #13 Valla boşuna gidecekti teşekkür ederim. Aldım tüm karakterleri.
Knn_33 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #14 Benjamin the Ferel dedi: Valla boşuna gidecekti teşekkür ederim. Aldım tüm karakterleri. Genişletmek için tıkla... Bende de valorant ve xbox hesabım bağlı ama tüm karakterler açık değil ,aile hesabı olduğu için mi acaba ?
Benjamin the Ferel dedi: Valla boşuna gidecekti teşekkür ederim. Aldım tüm karakterleri. Genişletmek için tıkla... Bende de valorant ve xbox hesabım bağlı ama tüm karakterler açık değil ,aile hesabı olduğu için mi acaba ?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 10 Ocak 2023 #15 Knn_33 dedi: Bende de valorant ve xbox hesabım bağlı ama tüm karakterler açık değil ,aile hesabı olduğu için mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Üyeliğiniz ultimate mi?
Knn_33 dedi: Bende de valorant ve xbox hesabım bağlı ama tüm karakterler açık değil ,aile hesabı olduğu için mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Üyeliğiniz ultimate mi?
Knn_33 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #16 Benjamin the Ferel dedi: Bilmiyorum. Üyeliğiniz ultimate mi? Genişletmek için tıkla... Evet ultimate.
Benjamin the Ferel dedi: Bilmiyorum. Üyeliğiniz ultimate mi? Genişletmek için tıkla... Evet ultimate.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 10 Ocak 2023 #17 Knn_33 dedi: Evet ultimate. Genişletmek için tıkla... Başka bir valorant hesabına bağlamış olabilirsiniz bana da oldu.
Knn_33 dedi: Evet ultimate. Genişletmek için tıkla... Başka bir valorant hesabına bağlamış olabilirsiniz bana da oldu.
Knn_33 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #18 Benjamin the Ferel dedi: Başka bir valorant hesabına bağlamış olabilirsiniz bana da oldu. Genişletmek için tıkla... Hesap aynı hesap gamepass'ten mi açacağım oyunu?
Benjamin the Ferel dedi: Başka bir valorant hesabına bağlamış olabilirsiniz bana da oldu. Genişletmek için tıkla... Hesap aynı hesap gamepass'ten mi açacağım oyunu?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 10 Ocak 2023 #19 Knn_33 dedi: Hesap aynı hesap gamepass'ten mi açacağım oyunu? Genişletmek için tıkla... Hayır gamepasstan açmanıza gerek yok. Oyuna girdiğinizde zaten etkinleştirildi yazıyor ve size avantajlarını gösteriyor.
Knn_33 dedi: Hesap aynı hesap gamepass'ten mi açacağım oyunu? Genişletmek için tıkla... Hayır gamepasstan açmanıza gerek yok. Oyuna girdiğinizde zaten etkinleştirildi yazıyor ve size avantajlarını gösteriyor.
Knn_33 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #20 Aile hesabından kaynaklı sanırım araştırdıktan sonra unutmazsam yazarım yine de teşekkürler. Benjamin the Ferel dedi: Hayır Game Pass'tan açmanıza gerek yok. Oyuna girdiğinizde zaten etkinleştirildi yazıyor ve size avantajlarını gösteriyor. Genişletmek için tıkla...
Aile hesabından kaynaklı sanırım araştırdıktan sonra unutmazsam yazarım yine de teşekkürler. Benjamin the Ferel dedi: Hayır Game Pass'tan açmanıza gerek yok. Oyuna girdiğinizde zaten etkinleştirildi yazıyor ve size avantajlarını gösteriyor. Genişletmek için tıkla...