Çözüldü Xbox Game Pass ilk 3 ay 6 TL kampanyası kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Buradan tıklayınca normal fiyatlara yönlendiriyor.

1654757069970.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buldum o siteyi ve dediğin gibi ilerleyince fiyat normal olarak değişiyor. Alım yaptınız mı? Belki öyle yazıyordur ama karttan 5 küsür kira çekecektir? Ben de yakında almak istiyorum ve kampanya hâlâ devam ediyorsa çok iyi olur.
Bu kampanya Türkiye'de kapatıldı boş yere 45tl ödeme. Kampanya suistimal edilidiği için.
Buldum o siteyi ve dediğin gibi ilerleyince fiyat normal olarak değişiyor. Alım yaptınız mı? Belki öyle yazıyordur ama karttan 5 küsür kira çekecektir? Ben de yakında almak istiyorum ve kampanya hâlâ devam ediyorsa çok iyi olur.
Bu kampanya Türkiye'de kapatıldı boş yere 45tl ödeme. Kampanya suistimal edilidiği için.

Çözüm
Yok almadım hocam.

Yok almadım hocam.
Bu kampanya yok ama Discord nitro üzerinden 2 aylık ücretsiz Game Pass Ultimate kodu alınabiliyor. Daha önce gamepass yapılmamış hesaplarda geçerli. (Hala geçerli mi bilmiyorum ama denemekte fayda var)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı