Xbox Game Pass indirilen oyunu tekrar indiriyor

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim, Game Pass'ten SnowRunner indirdim sonra güncelleme var diye açmadı ve 49 GB tekrar indiriyor bu bug mı yoksa normal mi?

Merhaba, bildiğim kadarıyla bazen bug oluyor ve tüm oyun dosyasını indiriyor gibi gözüküyor. Bir süre bekledikten sonra güncelleme boyutunu indirip tamanlandı yazıyor zaten. Bu şekilde kontrol edin isterseniz.

Dosya Ekleri

• 1706746132466.png
    355,9 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba, bildiğim kadarıyla bazen bug oluyor ve tüm oyun dosyasını indiriyor gibi gözüküyor. Bir süre bekledikten sonra güncelleme boyutunu indirip tamanlandı yazıyor zaten. Bu şekilde kontrol edin isterseniz.

Hocam benim 109 GB boştu oyun indi 57 küsur oldu sonra güncelleme geldi dedi ve 10 GB kaldı depolamada.

Hocam benim 109 GB boştu oyun indi 57 küsur oldu sonra güncelleme geldi dedi ve 10 GB kaldı depolamada.

Oyun dosyalarının doğruluğunu kontrol et deyin isterseniz, bir sıkıntı varsa düzelir belki. Oyun dosyalarını iki kez indireceğini sanmıyorum.

Oyun dosyalarının doğruluğunu kontrol et deyin isterseniz, bir sıkıntı varsa düzelir belki. Oyun dosyalarını iki kez indireceğini sanmıyorum.

Hocam direkt oyunnu sildim tekrar dendim 49 GB iniyor sonra tekrar 49 indiyor. Depolamada toplam 98 GB inmiş oluyor çünkü 100 GB vardı indirdim 51 oldu sonra güncelleme var deyip tekrar inmeye başlayıp 51'den aşağı düşüyor hafıza.

Rica ederim, çözüm olan mesajı çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…