Çözüldü Xbox Game Pass indirim ne ifade ediyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kanca909

Hectopat
Şu an Gamepass'te harika bir indirim var. 45 liradan 5 liraya düşüyor ama benim anlamadığım bir konu var. Bu indirimde üye olursak fiyat sürekli 5 lira olarak mı kalıyor yoksa indirim bitince tekrar 45 liraya mı çıkıyor?

Çözüm
1 Aylığı 5 liraydı yanlış değilsem. Diğer aylarda normal fiyata dönüyor.
Az önce baktım haklısınız ikisinin arasında bazı farklar varmış ama içindeki oyunlar kötü oyunlar değil.

Az önce baktım haklısınız ikisinin arasında bazı farklar varmış ama içindeki oyunlar kötü oyunlar değil.
Kötü oyunlar demedim zaten, ama genel olarak benim gibi acemi ve yeni oyuncuya hitap etmiyor. Derdimi yanlış anlattım galiba, kusura bakmayın . Halo'yu biliyorum mesela ama yeni yeni oyun dünyasını tanıyan biri olarak keşke çok bilinen oyun serilerinden 2 3 oyun koysalardı.
Peki önereceğiniz oyun var mı bu gamepass içinden? Fiyatı bayağı uygunmuş belki satın alırım.

Anladım sizi sorun değil önerebileceğim oyunlar; Gears erisi, Forza Horizon 4, Gears Tactics, Halo serisi, Metro serisi, Kingdom Come: Deliverance, ME Shadow of war liste böyle uzar gider zevkinize ve hoşunuza giden oyun olunca kaçırmayın .

Metro serisi, gears 5 Türkçe alt yazısı da var.

EA acces bayağı iddialı geldi ama zamla geldiler .

Steam'a 12 TL'ye gelmeyecek mi?

Yukarıda arkadaşlar Game Pass en iyi oyunlarını söylemişler zaten. Ama asıl bomba 3 gün sonra. Flight Simulator geliyor. Sanırım ilk başta sadece PC'deki Game Pass için yayınlayacaklar. Sırf bunun için alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…