Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 18 Aralık 2021 #1 Xbox Game Pass indirme durmuyor.
Çözüm SouSage 18 Aralık 2021 Hank J Wimbleton dedi: Devam ediyor yine de. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden butun her seyini kapatin devam etmesi imkansiz.
Hank J Wimbleton dedi: Devam ediyor yine de. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden butun her seyini kapatin devam etmesi imkansiz.
KS KS Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 18 Aralık 2021 #21 Gaming services kapatılmıyor bu arada Hank J Wimbleton dedi: Gaming services kapatılmıyor bu arada Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Gördüm Xbox uygulamasını kapattım çözüldü galiba Artı 0 Eksi
Gaming services kapatılmıyor bu arada Hank J Wimbleton dedi: Gaming services kapatılmıyor bu arada Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Gördüm Xbox uygulamasını kapattım çözüldü galiba
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Aralık 2021 #22 Hank J Wimbleton dedi: Gaming services kapatılmıyor bu arada. Hocam şimdi gördüm Xbox uygulamasını kapattım çözüldü galiba. Genişletmek için tıkla... Cözüldüyse benim solumda rapor kismina tiklayarak diger secenegini tiklayin cozum yazin rapor edin (cozume kavusturan mesaji ama) Artı 0 Eksi
Hank J Wimbleton dedi: Gaming services kapatılmıyor bu arada. Hocam şimdi gördüm Xbox uygulamasını kapattım çözüldü galiba. Genişletmek için tıkla... Cözüldüyse benim solumda rapor kismina tiklayarak diger secenegini tiklayin cozum yazin rapor edin (cozume kavusturan mesaji ama)
KS KS Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 18 Aralık 2021 #23 Sorun devam ediyor @SouSage Artı 0 Eksi