Çözüldü Xbox Game Pass indirmesi durdurulan oyun devam etmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyaz_G

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Dün Forza Horizon 5 indirmesini başlattım ve gece indirmeyi durdurup bilgisayarı kapattım. Bugün tekrar indirmeyi denediğim zaman buradaki konuda olan şeyin aynısını bana yapıyor. İndirmeyi iptal etmeyi deniyorum yine olmuyor. Diski formatlayamam. Başka çözüm yöntemleri bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C klasöründeki xboxgames klasörünün içinde Forza 5 ile ilgili bir klasör olmalı. Onu silmeyi deneyebilirsiniz artık Xbox klasörüne erişim iznimiz var.
Düzelmedi.

Revo Uninstaller kurup Xbox ile ilgili her şeyi sildim. Sonrasında Xbox uygulamasını Google Chrome üzerinden kurdum ve düzeldi. Bu arada yüklemeleri yönetin aynı şekilde kalıyor düzelmiyor oyun kurulana kadar yani işlem yapmıyor. Yüklemeyi soldaki "Yüklü" kısmından takip ediyorsunuz. Aşağıya resimleri koyuyorum.

Yükleme bittikten sonra güncelleme geldi ve yüklemeleri yönetindeki sıkıntı düzeldi.
C klasöründeki xboxgames klasörünün içinde Forza 5 ile ilgili bir klasör olmalı. Onu silmeyi deneyebilirsiniz artık Xbox klasörüne erişim iznimiz var.

Düzelmedi.

Revo Uninstaller kurup Xbox ile ilgili her şeyi sildim. Sonrasında Xbox uygulamasını Google Chrome üzerinden kurdum ve düzeldi. Bu arada yüklemeleri yönetin aynı şekilde kalıyor düzelmiyor oyun kurulana kadar yani işlem yapmıyor. Yüklemeyi soldaki "Yüklü" kısmından takip ediyorsunuz. Aşağıya resimleri koyuyorum.

Yükleme bittikten sonra güncelleme geldi ve yüklemeleri yönetindeki sıkıntı düzeldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1221.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_1222.png
    151,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_1226.png
    194,6 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…