Xbox Game Pass iptal edemiyorum

norescept

Decapat
Arkadaşlar ininal kart ile almıştım. İlk ay 6 TL ödemiştim ama aboneliği iptal etmeyi unutmuşum. Şimdi böyle bir şey diyor, zaten bir daha Xbox Game Pass almayacağım ama kartımdan para çeker mi veya bu her ay artar mı?

Ekran Alıntısı.PNG

Microsoft hesabınıza girdiğinizde iptal etme seçeneği mi kayıp? Abonelikleri yönet sayfasında iptal edebiliyor olmalısınız.

1609666173683.png

Bende bu şekilde görünen ekran mı sizin attığınız acaba? Eğer öyleyse Microsoft desteğe mail atabilirsiniz belki. Para çekemediği sürece size servisi kullandırmayıp üyeliğinizi donduracaktır, borç biriktirmez. Üyeliği tekrar başlatmak için ödemediğiniz 1 ayı ödemenizi isteyebilir.(Ödemeyi alamasa da bir süre servisi kullanmanıza izin veriyordu diye hatırlıyorum, ödeme sorunlarında mağduriyet yaşanmaması adına)

Microsoft aboneliğinizi iptal etme burayı da bir deneyin.

Microsoft hesabınıza girdiğinizde iptal etme seçeneği mi kayıp? Abonelikleri yönet sayfasında iptal edebiliyor olmalısınız.

Eki Görüntüle 814053

Bende bu şekilde görünen ekran mı sizin attığınız acaba? Eğer öyleyse Microsoft desteğe mail atabilirsiniz belki. Para çekemediği sürece size servisi kullandırmayıp üyeliğinizi donduracaktır, borç biriktirmez. Üyeliği tekrar başlatmak için ödemediğiniz 1 ayı ödemenizi isteyebilir.(Ödemeyi alamasa da bir süre servisi kullanmanıza izin veriyordu diye hatırlıyorum, ödeme sorunlarında mağduriyet yaşanmaması adına)

Microsoft aboneliğinizi iptal etme burayı da bir deneyin.

Yok ya gözükmüyor para ödeyip iptal edebiliyorum herhalde.

Microsoft desteğe ulaşın bence, nolur nolmaz. Borç birikme durumu varsa sorun yaşarsınız.

Xbox Support en alttaki işlemi dener misiniz?
Cancel recurring subscription charges

If you want to cancel a subscription, you need to turn off recurring billing. With recurring billing off, your subscription will expire when all remaining prepaid time is used. Sign in to Services & subscriptions with your Microsoft account to manage and turn off recurring billing.

Trouble cancelling subscription-

- These are some of the issues we face if we
have a problem cancelling a subscription. Please read below.

Your subscription might be suspended because of a past due charge. If so, you’ll have to pay the balance by signing in to Services & subscriptions before you can turn off recurring billing.

If the subscription you want to cancel is all paid up, see if another subscription is past due.

If recurring billing is off, your subscription will automatically expire when all remaining prepaid time is used.

Don't See An Option To Cancel a Subscription-

If you sign in to Services & subscriptions and see options to renew or turn on recurring billing but not to cancel a subscription, recurring billing is off for that subscription and you won't receive additional charges.

To get a Refund for a Subscription-

Please go to xbox.com/refund.

This would also apply to any Fortnite
Crew Subscriptions: Please see
Xbox Support .

If have further questions, please ask!

Thank you for being a Xbox customer!

Aynı sitede yanda telefon ile ulaşma seçeneği var, hafta içi belirli saatler arası. Yarın ordan tam bilgi almanızı öneririm.

Ön ödemeli kart kullandığınız ve aboneliğiniz ödeme alınamayarak iptal olduğu için büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız. Aboneliği tekrar başlatmak istediğinizde fazladan bir ay ödeme yapmanız gerekir diye biliyorum.

Ama kesin konuşamıyorum maalesef, yetkili birinden teyit almanız en doğrusu.

bide böyle yazdı galiba kendi kendine iptal olcakmış
Hi! I'm Charlie, an Xbox gamer like you! I'll be happy to help you!

Hi Yigit! I'm sorry to hear you're having troubles with managing subscriptions. No worries, let me help you figure this out.

If you have past due balance, but you don't want to continue using the subscription, just ignore it and it will eventually wear off after a few weeks. Or, you can pay it and request refund.
Neyse teşekkürler zaten ininal kart iptal olmasa da bir şey olmaz herhalde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı