Xbox Game Pass iptal edilmiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Merhaba,
Yinelenen ödemeyi açık unuttuğum için bugün para kesmiş. Üyeliğimi iptal ettim ama şimdi de "Xbox Game Pass Ultimate aboneliğiniz için zaten ödeme yaptınız. Süresi 13.01.2023 tarihinde otomatik olarak dolacak." diyor. Ne yapabilirim? Parayı almam gerekiyor.

Hesabınızdaki hizmetler ve abonelikler sayfasına gidin.
İptal etmek istediğiniz aboneliğin yanındaki yönet'i seçin.
aboneliği iptal et veya yinelenen faturalandırmayı kapat'ı seçin.
  • aboneliği iptal et'i seçerseniz ve para iadesi hakkınız varsa size iki seçenek sunulur: (sonraki yenileme tarihinde) benden ücret alma ve hemen iptal et ve para iadesi al.
  • aboneliği iptal et'i seçerseniz fakat para iadesi alma hakkınız bulunmuyorsa yinelenen faturalamayı kapat'ı seçmeniz istenir ve bir para iadesi seçeneği görmezsiniz. Yinelenen faturalamanın kapatılmasıyla bir sonraki ücretin tahsil edilmesi önlenir.

Durum şu an böyle hocam.İptal et deyince iptal ediyorum sonra dediğim yazı geliyor.

Dediklerini yapabilse yapardı zaten. Ben de aynı durumu yaşadım, iptal ete bastığımda iade seçeneği gelmediği için mail atmıştım.

Hocam mail atabileceğim adres sitede hiçbir yerde yok ya da ben de sorun var. Mail adresini yollar mısınız?

Bu arada üyeliğimi beklemeye almışlar.

Kullandığım mail bilgisayarımda kaldığı için birkaç saate paylaşabilirim.

Beklemeye alınması ile ilgili bir bilginiz var mı? Böyle bu bekler sonra param kalır mı yoksa para iade isteği beklemeden çıkınca gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…