4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 19 Ekim 2021 #1 Xbox Game Pass kaç TL?
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 19 Ekim 2021 #11 GoktuKaya dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben gitsem. Xbox Game Pass alsam. Microsoft'un sitesinden. Kartımdan bugün mu para çeker? Yoksa önümüzdeki ay mı? Artı 0 Eksi
GoktuKaya dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben gitsem. Xbox Game Pass alsam. Microsoft'un sitesinden. Kartımdan bugün mu para çeker? Yoksa önümüzdeki ay mı?
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #12 474374 dedi: Şimdi ben gitsem. Xbox Game Pass alsam. Microsoft'un sitesinden. Kartımdan bugün mu para çeker? Yoksa önümüzdeki ay mı? Genişletmek için tıkla... Hemen çekiyor. Bu arada bilgisayar için mi bahsediyorsunuz ? Artı 0 Eksi
474374 dedi: Şimdi ben gitsem. Xbox Game Pass alsam. Microsoft'un sitesinden. Kartımdan bugün mu para çeker? Yoksa önümüzdeki ay mı? Genişletmek için tıkla... Hemen çekiyor. Bu arada bilgisayar için mi bahsediyorsunuz ?
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 19 Ekim 2021 #13 GoktuKaya dedi: Hemen çekiyor. Bu arada bilgisayar için mi bahsediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet. Yani bugün alsam. Direkt alıyor değil mi? O zaman ben kasım ayında alacağım. Artı 0 Eksi
GoktuKaya dedi: Hemen çekiyor. Bu arada bilgisayar için mi bahsediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet. Yani bugün alsam. Direkt alıyor değil mi? O zaman ben kasım ayında alacağım.
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #14 474374 dedi: Evet. Yani bugün alsam. Direkt alıyor değil mi? O zaman ben kasım ayında alacağım. Genişletmek için tıkla... Evet direk alıyor. Game Pass' in kendi sitesinden almaktansa 3 aylık ve tek aydan daha ucuz fiyata almak daha mantıklı. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Evet. Yani bugün alsam. Direkt alıyor değil mi? O zaman ben kasım ayında alacağım. Genişletmek için tıkla... Evet direk alıyor. Game Pass' in kendi sitesinden almaktansa 3 aylık ve tek aydan daha ucuz fiyata almak daha mantıklı.
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 19 Ekim 2021 #15 GoktuKaya dedi: Evet direk alıyor. Game Pass'in kendi sitesinden almaktansa 3 aylık ve tek aydan daha ucuz fiyata almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki şimdi bir kodu hesabında kullandığında bir daha kod kullanamıyormuşsun doğru mu bu? Bir de ben korkuyorum bozuk kod gelir diye. Artı 0 Eksi
GoktuKaya dedi: Evet direk alıyor. Game Pass'in kendi sitesinden almaktansa 3 aylık ve tek aydan daha ucuz fiyata almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki şimdi bir kodu hesabında kullandığında bir daha kod kullanamıyormuşsun doğru mu bu? Bir de ben korkuyorum bozuk kod gelir diye.
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #16 474374 dedi: Peki şimdi bir kodu hesabında kullandığında bir daha kod kullanamıyormuşsun doğru mu bu? Bir de ben korkuyorum bozuk kod gelir diye. Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında bir bilgim yok. Ben şuan kullanıyorum, 13 TL'ye almıştım ve bir sorun olmadı. Hala kullanıyorum. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Peki şimdi bir kodu hesabında kullandığında bir daha kod kullanamıyormuşsun doğru mu bu? Bir de ben korkuyorum bozuk kod gelir diye. Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında bir bilgim yok. Ben şuan kullanıyorum, 13 TL'ye almıştım ve bir sorun olmadı. Hala kullanıyorum.
KS KS 4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 19 Ekim 2021 #17 GoktuKaya dedi: Bunun hakkında bir bilgim yok. Ben şuan kullanıyorum, 13 TL'ye almıştım ve bir sorun olmadı. Hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız kodu? Artı 0 Eksi
GoktuKaya dedi: Bunun hakkında bir bilgim yok. Ben şuan kullanıyorum, 13 TL'ye almıştım ve bir sorun olmadı. Hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız kodu?
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #18 474374 dedi: Hangi siteden aldınız kodu? Genişletmek için tıkla... Attığım siteden aldım. Fakat aynı satıcı değil. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Hangi siteden aldınız kodu? Genişletmek için tıkla... Attığım siteden aldım. Fakat aynı satıcı değil.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 19 Ekim 2021 #19 474374 dedi: Peki şimdi bir kodu hesabında kullandığında bir daha kod kullanamıyormuşsun doğru mu bu? Bir de ben korkuyorum bozuk kod gelir diye. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil bunlar zamanında bedava dağıtıldığı için yeni gamepass üyeleri için geçerli yani siz ileride yeniden kod kullanabileceksiniz ama yeni gamepass üyeleri için olmayan kodları kullanabileceksiniz. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Peki şimdi bir kodu hesabında kullandığında bir daha kod kullanamıyormuşsun doğru mu bu? Bir de ben korkuyorum bozuk kod gelir diye. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil bunlar zamanında bedava dağıtıldığı için yeni gamepass üyeleri için geçerli yani siz ileride yeniden kod kullanabileceksiniz ama yeni gamepass üyeleri için olmayan kodları kullanabileceksiniz.