MuhammetKe Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Bir arkadaşımla Xbox Game Pass kardeşliği yapmak istiyorum ama PC'den bir türlü yapamadım. Nasıl oluyor yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2021
Bir arkadaşımla Xbox Game Pass kardeşliği yapmak istiyorum ama PC'den bir türlü yapamadım. Nasıl oluyor yardımcı olabilecek var mı?
Ruletta Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 91 Çözümler 2 13 Kasım 2021 #2 PC gözümden kaçmış, ben xbox için anlatmıştım... @Yener K. 'ın dediği gibi; Yener K. dedi: Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de Organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla...
PC gözümden kaçmış, ben xbox için anlatmıştım... @Yener K. 'ın dediği gibi; Yener K. dedi: Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de Organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla...
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de Organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net
Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de Organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net
MuhammetKe Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #4 Yener K. dedi: Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yapmayı deneyeceğim. Ruletta dedi: PC gözümden kaçmış, ben Xbox için anlatmıştım... @Yener K.'ın dediği gibi; Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim vakit ayırdığın için sağ ol yapabilirim umarım. Yener K. dedi: Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Orada konsol için anlatılmış ama.
Yener K. dedi: Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yapmayı deneyeceğim. Ruletta dedi: PC gözümden kaçmış, ben Xbox için anlatmıştım... @Yener K.'ın dediği gibi; Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim vakit ayırdığın için sağ ol yapabilirim umarım. Yener K. dedi: Konuya bakabilirsiniz. Anlatım var. İkiniz de organizer olun. Daha sonra hesapları açın. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Orada konsol için anlatılmış ama.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #5 MuhammetKe dedi: Teşekkür ederim yapmayı deneyeceğim. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için sağ ol yapabilirim umarım. Orada konsol için anlatılmış ama. Genişletmek için tıkla... Fark etmez hocam. Microsoft'un sitesi üzerinden yapacaksınız. Daha sonra ise ikimizde kendi PC'nizde oturum açacaksınız.
MuhammetKe dedi: Teşekkür ederim yapmayı deneyeceğim. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için sağ ol yapabilirim umarım. Orada konsol için anlatılmış ama. Genişletmek için tıkla... Fark etmez hocam. Microsoft'un sitesi üzerinden yapacaksınız. Daha sonra ise ikimizde kendi PC'nizde oturum açacaksınız.
MuhammetKe Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #6 Yener K. dedi: Fark etmez hocam. Microsoft'un sitesi üzerinden yapacaksınız. Daha sonra ise ikimizde kendi PC'nizde oturum açacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamam tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2021
Yener K. dedi: Fark etmez hocam. Microsoft'un sitesi üzerinden yapacaksınız. Daha sonra ise ikimizde kendi PC'nizde oturum açacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamam tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar