AurLost Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Ben Xbox Game Pass kodu aldım 3 aylık ama bu kod kullanılamaz. Hesabınızdan farklı bir bölgede satın alındı. Hatası alıyorum. VPN ile de denedim olmadı. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 1726603100648.png 326 bayt · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2024
Ben Xbox Game Pass kodu aldım 3 aylık ama bu kod kullanılamaz. Hesabınızdan farklı bir bölgede satın alındı. Hatası alıyorum. VPN ile de denedim olmadı. Yardım eder misiniz?
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #2 Hesap satış gibi sitelerden aldıysanız büyük ihtimal dolandırılmışsınız hocam.
AurLost Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #3 selorr dedi: Hesap satış gibi sitelerden aldıysanız büyük ihtimal dolandırılmışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Kabasakaldan aldım kodu önceden Palworld içinde almıştım ve kullanabilmiştim ama şu anki kodu kullanamıyorum.
selorr dedi: Hesap satış gibi sitelerden aldıysanız büyük ihtimal dolandırılmışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Kabasakaldan aldım kodu önceden Palworld içinde almıştım ve kullanabilmiştim ama şu anki kodu kullanamıyorum.
E EmreSS55 Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #4 VPN ile olur başka çare yok. Hangi ülkenin kodu ? Farklı VPN dene olmasa
AurLost Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #5 EmreSS55 dedi: VPN ile olur başka çare yok. Hangi ülkenin kodu? Farklı VPN dene olmasa. Genişletmek için tıkla... Opera GX VPN'i ile denedim 4 farklı bölgeye bağlanıp. Daha sonra telefondanda denedim.
EmreSS55 dedi: VPN ile olur başka çare yok. Hangi ülkenin kodu? Farklı VPN dene olmasa. Genişletmek için tıkla... Opera GX VPN'i ile denedim 4 farklı bölgeye bağlanıp. Daha sonra telefondanda denedim.