Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 20 Temmuz 2022 #1 Discord yaklaşık 2 hafta önce 2 aylık Xbox Game Pass verdi ve kullandım. FIFA22 ve aoe4 yükledim. Ama şu an Ultimate Pass yazısı yok ve Pass oyunları indiremiyorum ve katılın yazısı çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Discord yaklaşık 2 hafta önce 2 aylık Xbox Game Pass verdi ve kullandım. FIFA22 ve aoe4 yükledim. Ama şu an Ultimate Pass yazısı yok ve Pass oyunları indiremiyorum ve katılın yazısı çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #2 Microsoft Store'dan hesabınız açık mı diye kontrol edin bazen kapanabiliyor.
Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 20 Temmuz 2022 #3 Kaptan.S dedi: Microsoft Store'dan hesabınız açık mı diye kontrol edin bazen kapanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi.
Kaptan.S dedi: Microsoft Store'dan hesabınız açık mı diye kontrol edin bazen kapanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi.