A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #11 peniks dedi: Alakasız fakat bana hediye geldi fakat aynı gün içerisinde de kayboldu. Nitro aboneliğim bitti acaba ondan mı diyeceğim ama çok saçma geliyor. Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarından hediye envanterine gelin orada olması lazım.
peniks dedi: Alakasız fakat bana hediye geldi fakat aynı gün içerisinde de kayboldu. Nitro aboneliğim bitti acaba ondan mı diyeceğim ama çok saçma geliyor. Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarından hediye envanterine gelin orada olması lazım.
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Aralık 2020 #12 aardaa dedi: Discord ayarlarından hediye envanterine gelin orada olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana geldi zaten fakat geldiği gün kayboldu. Envanterimdeydi ama gün bitmeden nasıl olduysa kayboldu
aardaa dedi: Discord ayarlarından hediye envanterine gelin orada olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana geldi zaten fakat geldiği gün kayboldu. Envanterimdeydi ama gün bitmeden nasıl olduysa kayboldu