Xbox Game Pass kredi kartı girince sorun olur mu?

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Buradan Xbox Game Pass çekilişi kazanmıştım. O kodu arkadaşıma vereceğim o da bana Steam'den hediye atacak, takas yapacağız. Şimdi bu kod yabancı ülke kaynaklı olduğu için VPN ile aktifleştirmesi lazım ve sonra da kodun aktifleşmesi için kredi kartı girilmesi gerekiyormuş. Arkadaşımın bu kodu VPN ile etkinleştirmesinde ve sonra da aktifleşmesi için kredi kartı girmesinde bir sakınca, sorun var mı? Ek olarak yabancı kaynaklı olduğu için normal Türk kredi kartı girerse de aktifleşir mi?
@ZesuN

Son düzenleyen: Moderatör:

Aktifleşir. Discord'un kampanyası zaten. Sanal kart oluşturup işlemi yaptıktan sonra kartı silmeniz daha iyi olur.

Sanal kart oluşturma nedir?

Sanal kart oluşturursanız o kartı işlemden sonra silebiliyorsunuz. (çoğu banka veya kredi kartı uygulamasında geçerli. Fakat ininal ve Tosla'da oluşturursan silemiyorsun diye biliyorum.) Bu nedenle daha güvenli ve daha sağlıklı bir alışveriş gerçekleştirebilirsin.

Peki, neden riske girmiş olalım ki? Zaten kartı herhangi yanlış bir yere girmiş olmuyoruz anladığım kadarıyla. Microsoft'un kendisine hesabı doğrulaması için giriyoruz.

VPN kullanırken yaptığınız her şey VPN firmasına gidiyor olabilir. Ve bunları satıyor olabilir. Küçük bir ihtimal bile olsa göz ardı etmemek gerek.

VPN kullanırken yaptığınız her şey VPN firmasına gidiyor olabilir. Ve bunları satıyor olabilir. Küçük bir ihtimal bile olsa göz ardı etmemek gerek.
Hocam kodu girdikten sonra VPN'i kapayacak öyle girecek kartı. Olmaz mı öyle?

Peki, neden riske girmiş olalım ki? Zaten kartı herhangi yanlış bir yere girmiş olmuyoruz anladığım kadarıyla. Microsoft'un kendisine hesabı doğrulaması için giriyoruz.

VPN lazım dediniz ücretsiz VPN'lere güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…