Msggetting Zeptopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #1 Arkadaşlar Xbox Game Pass kütüphaneye eklenen oyunlar oyunlar yenilendiğinde gider mi?
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 16 Mart 2022 #2 Galiba üyelik yenilendiği zaman gider mi diye sormuşsunuz. Hayır gitmez. Oyunlar yenilendiğinde gider mi sorusunu sorduysanız anlamadım. Kütüphanenizde durur ama açamazsınız. Artı 0 Eksi
Galiba üyelik yenilendiği zaman gider mi diye sormuşsunuz. Hayır gitmez. Oyunlar yenilendiğinde gider mi sorusunu sorduysanız anlamadım. Kütüphanenizde durur ama açamazsınız.
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 16 Mart 2022 #3 Msggetting dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass kütüphaneye eklenen oyunlar oyunlar yenilendiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider mi derken siliniyor mu diyorsanız silinmez. Msggetting dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass kütüphaneye eklenen oyunlar oyunlar yenilendiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider mi derken siliniyor mu diyorsanız silinmez Msggetting dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass kütüphaneye eklenen oyunlar oyunlar yenilendiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Üyeliğinizi yenilemezseniz oyunu açamazsınız ama silinmez. Artı 0 Eksi
Msggetting dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass kütüphaneye eklenen oyunlar oyunlar yenilendiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider mi derken siliniyor mu diyorsanız silinmez. Msggetting dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass kütüphaneye eklenen oyunlar oyunlar yenilendiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider mi derken siliniyor mu diyorsanız silinmez Msggetting dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass kütüphaneye eklenen oyunlar oyunlar yenilendiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Üyeliğinizi yenilemezseniz oyunu açamazsınız ama silinmez.
KS KS Msggetting Zeptopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #4 Yani örneğin ben bir oyunu kutuphaneme ekledim ve Xbox oyunları yeniledi kütüphanedeki oyunu indirip oynayabiliyorum öyle mi? Artı 0 Eksi
Yani örneğin ben bir oyunu kutuphaneme ekledim ve Xbox oyunları yeniledi kütüphanedeki oyunu indirip oynayabiliyorum öyle mi?
K Kozmos Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 248 28 Nisan 2022 #5 Msggetting dedi: Yani örneğin ben bir oyunu kutuphaneme ekledim ve Xbox oyunları yeniledi kütüphanedeki oyunu indirip oynayabiliyorum öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum. Bilen biri cevaplarsa. Artı 0 Eksi
Msggetting dedi: Yani örneğin ben bir oyunu kutuphaneme ekledim ve Xbox oyunları yeniledi kütüphanedeki oyunu indirip oynayabiliyorum öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum. Bilen biri cevaplarsa.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 29 Nisan 2022 #6 Kozmos dedi: Ben de bunu merak ediyorum. Bilen biri cevaplarsa. Genişletmek için tıkla... Soru indirmiş olduğunuz oyun Game Pass'ten kalksa da oynayabiliyor muyuz oynayamıyor muyuz mu? Oynayamazsınız maalesef soru buysa. Artı 0 Eksi
Kozmos dedi: Ben de bunu merak ediyorum. Bilen biri cevaplarsa. Genişletmek için tıkla... Soru indirmiş olduğunuz oyun Game Pass'ten kalksa da oynayabiliyor muyuz oynayamıyor muyuz mu? Oynayamazsınız maalesef soru buysa.
Arthur61 Megapat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 459 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-10750H-2,60GHz Turbo Boost ile 5,0GHz Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4 (Okuma: 2300 MB/s - Yazma: 940 MB/s) Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #7 partylikeits1941 dedi: Soru indirmiş olduğunuz oyun Game Pass'ten kalksa da oynayabiliyor muyuz oynayamıyor muyuz mu? Oynayamazsınız maalesef soru buysa. Genişletmek için tıkla... Bende bunu arıyorum, bir oyun gamepass te nekadar duruyor bellimi . Artı 0 Eksi
partylikeits1941 dedi: Soru indirmiş olduğunuz oyun Game Pass'ten kalksa da oynayabiliyor muyuz oynayamıyor muyuz mu? Oynayamazsınız maalesef soru buysa. Genişletmek için tıkla... Bende bunu arıyorum, bir oyun gamepass te nekadar duruyor bellimi .