balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Merhaba Xbox Game Pass üzerinden FM 2023 indireceğim fakat MacBook'ta oynayabilir miyim bu oyunu?
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #2 balkann dedi: Merhaba Xbox Game Pass üzerinden FM 2023 indireceğim fakat MacBook'ta oynayabilir miyim bu oyunu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
balkann dedi: Merhaba Xbox Game Pass üzerinden FM 2023 indireceğim fakat MacBook'ta oynayabilir miyim bu oyunu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 25 Mayıs 2023 #3 Uygulaması bulunmuyor ama Cloud ile oynayabiliyorsun diye biliyorum. Kaynak: Does PC Game Pass Work On Mac? – We love PC Games [Explain & Conquer]
Uygulaması bulunmuyor ama Cloud ile oynayabiliyorsun diye biliyorum. Kaynak: Does PC Game Pass Work On Mac? – We love PC Games [Explain & Conquer]
InMyHell Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Makaleler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #4 MacOS için herhangi bir Xbox uygulaması yok. Ancak FM 2023'ü Epic veya steam üzerindeki platformlar üzerinden Macbook ile oynayabilirsin.
MacOS için herhangi bir Xbox uygulaması yok. Ancak FM 2023'ü Epic veya steam üzerindeki platformlar üzerinden Macbook ile oynayabilirsin.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #5 InMyHell dedi: MacOS için herhangi bir Xbox uygulaması yok. Ancak FM 2023'ü Epic veya steam üzerindeki platformlar üzerinden Macbook ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xbox game pass üzerinden oynayan bir arkadaşımla online olarak oynayabilirmiyim steam üzerinden alır isem? Famronty dedi: Uygulaması bulunmuyor ama Cloud ile oynayabiliyorsun diye biliyorum. Kaynak: Does PC Game Pass Work On Mac? – We love PC Games [Explain & Conquer] Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim herhangi bir kaynak varsa link atar mısın?
InMyHell dedi: MacOS için herhangi bir Xbox uygulaması yok. Ancak FM 2023'ü Epic veya steam üzerindeki platformlar üzerinden Macbook ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xbox game pass üzerinden oynayan bir arkadaşımla online olarak oynayabilirmiyim steam üzerinden alır isem? Famronty dedi: Uygulaması bulunmuyor ama Cloud ile oynayabiliyorsun diye biliyorum. Kaynak: Does PC Game Pass Work On Mac? – We love PC Games [Explain & Conquer] Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim herhangi bir kaynak varsa link atar mısın?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 25 Mayıs 2023 #6 balkann dedi: Xbox game pass üzerinden oynayan bir arkadaşımla online olarak oynayabilirmiyim steam üzerinden alır isem? Nasıl yapabilirim herhangi bir kaynak varsa link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Xcloud için VPN kullanman lazım. Tam olarak nasıl kullanılıyor ben de bilmiyorum.
balkann dedi: Xbox game pass üzerinden oynayan bir arkadaşımla online olarak oynayabilirmiyim steam üzerinden alır isem? Nasıl yapabilirim herhangi bir kaynak varsa link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Xcloud için VPN kullanman lazım. Tam olarak nasıl kullanılıyor ben de bilmiyorum.
kaansecret Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 17 Mart 2024 #7 Xbox ile gamepass alıp Minecraft ı macOS'da oynayabiliyor muyum?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #8 kaansecret dedi: Xbox ile gamepass alıp Minecraft ı macOS'da oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
kaansecret dedi: Xbox ile gamepass alıp Minecraft ı macOS'da oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Maalesef.