Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 3 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, Discord Nitro sayesinde 2 aylık Xbox Game Pass kazandım 2 ayın sonunda para çekmeden nasıl iptal edebilirim?
Arkadaşlar merhaba, Discord Nitro sayesinde 2 aylık Xbox Game Pass kazandım 2 ayın sonunda para çekmeden nasıl iptal edebilirim?
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Xbox Support support.xbox.com
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2022 #3 Game Pass de yenileme yok diye biliyorum ben.
MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #4 Türker K dedi: Arkadaşlar merhaba, Discord Nitro sayesinde 2 aylık Xbox Game Pass kazandım 2 ayın sonunda para çekmeden nasıl iptal edebilirim? Genişletmek için tıkla... Yapmanıza pek gerek yok. Süresinin bitmesine 1-2 gün varken iptal edersiniz.
Türker K dedi: Arkadaşlar merhaba, Discord Nitro sayesinde 2 aylık Xbox Game Pass kazandım 2 ayın sonunda para çekmeden nasıl iptal edebilirim? Genişletmek için tıkla... Yapmanıza pek gerek yok. Süresinin bitmesine 1-2 gün varken iptal edersiniz.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 Nyaan_Neko dedi: Game Pass de yenileme yok diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hayır, otomatik yenileme mevcut eğer kartta para varsa. MPPASHA dedi: Yapmanıza pek gerek yok. Süresinin bitmesine 1-2 gün varken iptal edersiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi de iptal etse oynamaya devam edebilir kalan sürede.
Nyaan_Neko dedi: Game Pass de yenileme yok diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hayır, otomatik yenileme mevcut eğer kartta para varsa. MPPASHA dedi: Yapmanıza pek gerek yok. Süresinin bitmesine 1-2 gün varken iptal edersiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi de iptal etse oynamaya devam edebilir kalan sürede.
MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #6 Maximum dedi: Hayır, otomatik yenileme mevcut eğer kartta para varsa. Şimdi de iptal etse oynamaya devam edebilir kalan sürede. Genişletmek için tıkla... Ödeme seçeneklerinden iptal edince aktif olmuyor diye biliyorum.
Maximum dedi: Hayır, otomatik yenileme mevcut eğer kartta para varsa. Şimdi de iptal etse oynamaya devam edebilir kalan sürede. Genişletmek için tıkla... Ödeme seçeneklerinden iptal edince aktif olmuyor diye biliyorum.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #7 Uygulamayı açın > Hesapınıza tıklayın > Ayarlar > Abonelikleri yönet buradan ayarlıyorsunuz diye biliyorum. Kartınızda para varsa çeker ama yoksa yüklediğinizde çeker. Otomatik ödemeyi aktif ettiyseniz.
Uygulamayı açın > Hesapınıza tıklayın > Ayarlar > Abonelikleri yönet buradan ayarlıyorsunuz diye biliyorum. Kartınızda para varsa çeker ama yoksa yüklediğinizde çeker. Otomatik ödemeyi aktif ettiyseniz.