Xbox Game Pass Nisan 2023 Oyunları Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Microsoft tarafından Nisan ayının ilk yarısında Xbox Game Pass platformuna eklenecek olan yeni oyunlar duyuruldu. Xbox Game Pass Nisan 2023 ilk dalga oyunları arasından öne çıkan isimler ise Minecraft Legends ve Ghostwire: Tokyo. Nisan 2023 İlk Dalga Xbox Game Pass Oyunları Goat Simulator (Bulut, Konsol ve PC) – Çıktı Loop Hero (Bulut ve PC) – Çıktı Everspace […]

Devamı: Xbox Game Pass Nisan 2023 Oyunları Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Güzel güzel, NHL 23 geldiğine göre FIFA 23 yakında gelir

Yok ya bu ayda iyi değil.

Ben Xbox Game Pass almadan önce taş gibi oyunlar geliyordu Game Pass alınca kötü oyunlar vermeye başladı şimdi yakında yine almayı düşünüyorum yine böyle oldu.

Ne zaman Game Pass alsam oynayacak oyun bulamıyorum. Forza 5 yükleyip oynuyorum bir ay sonra da aboneliği iptal ediyorum. Game Pass hiç bana göre değil

Ne zaman Game Pass alsam oynayacak oyun bulamıyorum. Forza 5 yükleyip oynuyorum bir ay sonra da aboneliği iptal ediyorum. Game Pass hiç bana göre değil

Bannerlord oynayabilirsiniz veya BF5, BF1 vb. oyunlar.

Gelmez. 30 TL'ye BF serisini bile bitirmeniz kafi hocam niye iade ediyorsunuz?

Gerçektende öyle 30 TL ile kaç bin tlik toplamı oyunları oynayabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Game pass için ayrı konu var mı? Ben de PC game pass'e abone oldum ama çok oyun var. Klasik oyunlar dışında tavsiye lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…