Testinger Centipat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 16 1 Mart 2021 #1 Ziraat banka kartımla Xbox Game Pass satın almak istiyorum fakat hata veriyor sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Mart 2021 #2 Testinger dedi: Ziraat banka kartımla Xbox Game Pass satın almak istiyorum fakat hata veriyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 902092 Genişletmek için tıkla... Online alışverişe açık değildir.
Testinger dedi: Ziraat banka kartımla Xbox Game Pass satın almak istiyorum fakat hata veriyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 902092 Genişletmek için tıkla... Online alışverişe açık değildir.
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 1 Mart 2021 #3 Testinger dedi: Ziraat banka kartımla Xbox Game Pass satın almak istiyorum fakat hata veriyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 902092 Genişletmek için tıkla... Ziraat bankasını ara söyle düzelirtirler. Seninle ilgili bir sorun var ise onu da çözümü ile söylerler.
Testinger dedi: Ziraat banka kartımla Xbox Game Pass satın almak istiyorum fakat hata veriyor sebebi nedir? Eki Görüntüle 902092 Genişletmek için tıkla... Ziraat bankasını ara söyle düzelirtirler. Seninle ilgili bir sorun var ise onu da çözümü ile söylerler.
Testinger Centipat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 16 1 Mart 2021 #4 Hayır kartım online alışverişe açık ve çok saçmaydı arkadaşın kredi kartı ile aldım kabul etti teşekkür ederim tekrardan
Hayır kartım online alışverişe açık ve çok saçmaydı arkadaşın kredi kartı ile aldım kabul etti teşekkür ederim tekrardan