Satılık Xbox Game Pass ortağı arıyorum aylık 15₺

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Benimle birlikte Xbox Game Pass for PC'ye girişecek var mı 15 TL, 15TL kırışırız, aile paylaşımı ile hallediliyormuş. Bir sıkıntı olursa buradan yazarsınız hep aktifim. Ödemeyi Papara veya Tosla ile alır ve yaparım.
İsteyen olmadı :(.

Son düzenleme:
Benimle birlikte Xbox Game Pass for PC'ye girişecek var mı 15 TL, 15TL kırışırız, aile paylaşımı ile hallediliyormuş. Bir sıkıntı olursa buradan yazarsınız hep aktifim.
İsteyen olmadı :(.
Merhaba, Discord Nitro'dan verilen XBOX Game Pass kodumu hesabımda kullandım. Fakat bilgisayarım çoğu oyunu kaldırmadığı için oynayamıyorum. Dilerseniz hesabı sizinle paylaşabilirim, yaklaşık 2 aylık kullanım süresi var.

Merhaba, Discord Nitro'dan verilen XBOX Game Pass kodumu hesabımda kullandım. Fakat bilgisayarım çoğu oyunu kaldırmadığı için oynayamıyorum. Dilerseniz hesabı sizinle paylaşabilirim, yaklaşık 2 aylık kullanım süresi var.
2 ay için ne kadar istiyorsunuz?

Aile paylaşımı açıp yapacaksınız değil mi?
Ben kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum, dilerseniz mail adresi+şifre olarak vereyim dilerseniz sizin dediğiniz gibi yapalım. Hangisi sizin için daha uygunsa.

Ben kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum, dilerseniz mail adresi+şifre olarak vereyim dilerseniz sizin dediğiniz gibi yapalım. Hangisi sizin için daha uygunsa.
Sizin kredi kartı bilgileriniz kayıtlı mı değilse sıkıntı olmaz.

Sizin kredi kartı bilgileriniz kayıtlı mı değilse sıkıntı olmaz.
Yok değil, kod aktifleştirip kullandığım için kaydedilmedi. Dilerseniz Discord üzerinden konuşalım, eğer düşünüyorsanız. ibojan🎄#5768

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı