Xbox Game Pass oyun indirilemiyor

gldeavici

Centipat
Daha fazla  
Xbox bilgisayar uygulaması üzerinden Xbox Game Pass ile ücretsiz olan Sea of Thieves'i indirmeye çalışırken indir düğmesinin yerinde üzgün surat çıkıyor. Başka hiçbir oyunda aynı hatayı almıyorum sadece Sea of Thieves'de oluyor. Bunun nasıl çözüleceğini bilen var mıdır?

resim_2023-01-21_211726102.png

Öncellikle bilgisayarı yeniden başlatmayı deniyebilirsin veya windowsu update et. bu linkte daha fazla içerik var bakmanı tercih ederim. Xbox ' un kendi sitesidir. Xbox Support

Öncellikle bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin veya Windows'u Update et. Bu linkte daha fazla içerik var bakmanı tercih ederim. Xbox'un kendi sitesidir. Xbox Support

Bu linkteki çoğu şeyi denedim. Windows zaten güncel, ekran kartı sürücüleri güncel ve bilgisayarı yeniden başlattım ama çözülmedi. Son çare Xbox uygulamasını silip yüklemek kalıyor ama uygulamayı Microsoft Store'dan indirdiğim için silemiyorum.

Bu linkteki çoğu şeyi denedim. Windows zaten güncel, ekran kartı sürücüleri güncel ve bilgisayarı yeniden başlattım ama çözülmedi. Son çare Xbox uygulamasını silip yüklemek kalıyor ama uygulamayı Microsoft Store'dan indirdiğim için silemiyorum.
Bunuda deneyebilirsin
  1. Başlangıç simgesine ve ardından ayarlar'a tıkla.
  2. Sistem'e tıkla.
  3. Uygulamalar ve Özelliklere tıkla.
  4. Xbox app uygulamasını bul ve Gelişmiş Seçenekler'e tıkla.
  5. Sıfırlaya tıklayın.Yapmış olduğunuz bu işlemin uygulaması için bilgisayarınızı yeniden başlat.

Bunu da deneyebilirsin.
  1. Başlangıç simgesine ve ardından Ayarlar'a tıkla.
  2. Sistem'e tıkla.
  3. Uygulamalar ve özelliklere tıkla.
  4. Xbox App uygulamasını bul ve gelişmiş seçenekler'e tıkla.
  5. Sıfırlaya tıklayın. Yapmış olduğunuz bu işlemin uygulaması için bilgisayarınızı yeniden başlat.

Bu yöntemin aynısını yapıp sorunu çözdükten sonra foruma girdim bu mesajı gördüm :D. Yardımlarınız için teşekkür ederim bu adımları uygulayınca sorun çözülüyor.

Bunuda deneyebilirsin
  2. Sistem'e tıkla.
  5. Sıfırlaya tıklayın.Yapmış olduğunuz bu işlemin uygulaması için bilgisayarınızı yeniden başlat.
bende olmadı

arkadaşlar sorunu ea ile indirebileceğiniz oyunlarda yaşıyorsanız ya yeriniz olmayabilir ya da pc game pass ile ea hesabınız aynı olursa ea in programından farklı bir dosyaya kaydederek indirebilirsiniz çünkü xbox programında her zaman (Benim pc acer olduğu için) acer c kısmına yükler ama ea in uygulamasından nereye indirebileceğini seçerek data d kısmına kaydederseniz sorun yaşamazsınız (bende burda yazan herşeyi denedim) bende oldu

Bunuda deneyebilirsin
  2. Sistem'e tıkla.
Olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı