Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Az önce Xbox Game Pass aldım. Herhangi bir oyun indirmeye çalıştığım zaman "Xbox Game Pass edinin" ile karşılaşıyorum. Bilgisayarımı da açıp kapattım düzelmedi. Şimdiden teşekkür ederim.
Az önce Xbox Game Pass aldım. Herhangi bir oyun indirmeye çalıştığım zaman "Xbox Game Pass edinin" ile karşılaşıyorum. Bilgisayarımı da açıp kapattım düzelmedi. Şimdiden teşekkür ederim.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Nisan 2021 #2 Hocam bende de görünüşe göre tek başınasınız çıkıyor.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #3 Yazdığınızı anlamadım ama sanırım "Görünüşe göre tek başınasınız" hatası mı var? Öyle bir şey çıkmadı bende.
Yazdığınızı anlamadım ama sanırım "Görünüşe göre tek başınasınız" hatası mı var? Öyle bir şey çıkmadı bende.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Nisan 2021 #4 Erdo2525 dedi: Yazdığınızı anlamadım ama sanırım "görünüşe göre tek başınasınız" hatası mı var? Öyle bir şey çıkmadı bende. Genişletmek için tıkla... Evet oyun sayfalarına girdiğimde bu çıkıyor.
Erdo2525 dedi: Yazdığınızı anlamadım ama sanırım "görünüşe göre tek başınasınız" hatası mı var? Öyle bir şey çıkmadı bende. Genişletmek için tıkla... Evet oyun sayfalarına girdiğimde bu çıkıyor.
H hayallerim var Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 361 Çözümler 1 13 Nisan 2021 #5 Erdo2525 dedi: Yazdığınızı anlamadım ama sanırım "görünüşe göre tek başınasınız" hatası mı var? Öyle bir şey çıkmadı bende. Genişletmek için tıkla... Hangi hesap için aldiysaniz Game Pass'i Windows hesabını da o yapin ayarlar kismindan belki yardimi dokunur.
Erdo2525 dedi: Yazdığınızı anlamadım ama sanırım "görünüşe göre tek başınasınız" hatası mı var? Öyle bir şey çıkmadı bende. Genişletmek için tıkla... Hangi hesap için aldiysaniz Game Pass'i Windows hesabını da o yapin ayarlar kismindan belki yardimi dokunur.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Nisan 2021 #6 hayallerim var dedi: Hangi hesap için aldiysaniz Game Pass'i Windows hesabını da o yapin ayarlar kismindan belki yardimi dokunur. Genişletmek için tıkla... Aynı zaten daha önce sorun yoktu bugün böyle oldu.
hayallerim var dedi: Hangi hesap için aldiysaniz Game Pass'i Windows hesabını da o yapin ayarlar kismindan belki yardimi dokunur. Genişletmek için tıkla... Aynı zaten daha önce sorun yoktu bugün böyle oldu.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #7 Ben XBOX uygulamasından oyun indiremiyorum ama Windows Store'dan oyun indirebiliyorum ama Windows Store'da EA Pass oyunları yok.
Ben XBOX uygulamasından oyun indiremiyorum ama Windows Store'dan oyun indirebiliyorum ama Windows Store'da EA Pass oyunları yok.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Nisan 2021 #8 Erdo2525 dedi: Ben XBOX uygulamasından oyun indiremiyorum ama Windows Store'dan oyun indirebiliyorum ama Windows Store'da EA Pass oyunları yok. Genişletmek için tıkla... Bugün gelen güncellemeyi yaptınız mı?
Erdo2525 dedi: Ben XBOX uygulamasından oyun indiremiyorum ama Windows Store'dan oyun indirebiliyorum ama Windows Store'da EA Pass oyunları yok. Genişletmek için tıkla... Bugün gelen güncellemeyi yaptınız mı?
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #9 HooDue dedi: Bugün gelen güncellemeyi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yapmadım hemen yapayım. Sonra tekrardan yazarım.
HooDue dedi: Bugün gelen güncellemeyi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yapmadım hemen yapayım. Sonra tekrardan yazarım.
H hayallerim var Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 361 Çözümler 1 13 Nisan 2021 #10 HooDue dedi: Aynı zaten daha önce sorun yoktu bugün böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Ben konu sahibi için yazmıştım sizin sorunun nedenini hiç bilemiyorum.
HooDue dedi: Aynı zaten daha önce sorun yoktu bugün böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Ben konu sahibi için yazmıştım sizin sorunun nedenini hiç bilemiyorum.