emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Eylül 2021 #1 Xbox üzerinden Battlefield 3 Premium Edition indirmeye çalışıyorum fakat daha başlamadan hata veriyor. Çözümlerinizi bekliyorum.
Xbox üzerinden Battlefield 3 Premium Edition indirmeye çalışıyorum fakat daha başlamadan hata veriyor. Çözümlerinizi bekliyorum.
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 1 Eylül 2021 #2 Gamepass'e dahil olan EA Play oyunlarını EA Desktop'tan indirmeniz gerekiyor.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 1 Eylül 2021 #3 EA Desktop ile Xbox hesabınızı birleştirdiniz mi?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 2 Eylül 2021 #4 DarkReader dedi: EA Desktop ile Xbox hesabınızı birleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, birleşik. @körbiginar Son düzenleme: 2 Eylül 2021
DarkReader dedi: EA Desktop ile Xbox hesabınızı birleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, birleşik. @körbiginar
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2021 #5 Xbox üzerinden değil de EA Desktop üzerinden indirmeyi denediniz mi?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 2 Eylül 2021 #6 körbiginar dedi: Xbox üzerinden değil de EA Desktop üzerinden indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... EA'den inmiyor hocam. Battlefield 3, EA üzerinden kalktığı için sadece Xbox'dan iniyor.
körbiginar dedi: Xbox üzerinden değil de EA Desktop üzerinden indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... EA'den inmiyor hocam. Battlefield 3, EA üzerinden kalktığı için sadece Xbox'dan iniyor.
muratvfx Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 31 25 Aralık 2021 #7 Aynı hata bende de var, EA play oyunlarını tek indirebiliyorum. Çözdün mü dostum? Çözdüysen nasıl çözdün.
Aynı hata bende de var, EA play oyunlarını tek indirebiliyorum. Çözdün mü dostum? Çözdüysen nasıl çözdün.