Çözüldü Xbox Game Pass oyun indirmesi bitince "0x8007001f" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre bedel

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass aldım. Oyunun indirmesi %100 olunca 0x8007001f hatası alıyorum ve indirmiyor. Xbox teknik destek de tam yardımcı olamıyor.

Çözüm
Windows'un güncel mi?
Xbox App'in güncel mi bunları kontrol edebilirsin. Eğer olmazsa Xbox'ı kaldırıp tüm geçmiş kayıtlarını falan temizlersen işine yarayabilir. Ben FIFA 21 için böyle sorun yaşamıştım EA App'i beta da olduğu için sanırım aşırı hata veriyor. EA silip tüm dosyalarını kaldırıp tekrar kurmuştum.
Windows'un güncel mi?
Xbox App'in güncel mi bunları kontrol edebilirsin. Eğer olmazsa Xbox'ı kaldırıp tüm geçmiş kayıtlarını falan temizlersen işine yarayabilir. Ben FIFA 21 için böyle sorun yaşamıştım EA App'i beta da olduğu için sanırım aşırı hata veriyor. EA silip tüm dosyalarını kaldırıp tekrar kurmuştum.

Çözüm
Windows'un güncel mi?

2 haftadır var bu sorun her şeyi yaptım diyebilirim yabancı forumlardaki vs düzeltemedim. Xbox App i sildim geri yükledim Game services i sildim yükledim. Windows'un eski sürümüne geçip yeniden güncelini indirdim düzeltemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı