Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 29 Haziran 2023 #1 Merhaba Xbox Game Pass üzerinden Quantum Break indirdim "e" diskine kurdum zaten "e" diskinde 4-5tane klasör var baktım hepsine diğer yüklediğim Game Pass üzerinden oyunlar mevcut Quantum Break nedense gözükmüyor TR yama kuracaktım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023
Merhaba Xbox Game Pass üzerinden Quantum Break indirdim "e" diskine kurdum zaten "e" diskinde 4-5tane klasör var baktım hepsine diğer yüklediğim Game Pass üzerinden oyunlar mevcut Quantum Break nedense gözükmüyor TR yama kuracaktım.
omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2023 #2 Bazı oyunları Xbox istediğiniz klasöre kurmanıza izin vermiyor.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 Direk e diskinde Xbox Games diye bir yer var o klasör yok ise C diskine bak.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 29 Haziran 2023 #4 omwr.ptx dedi: Bazı oyunları Xbox istediğiniz klasöre kurmanıza izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... ama hiçbir yerde gözükmüyor dediğim gibi half life oyuncusu dedi: Direk e diskinde Xbox Games diye bir yer var o klasör yok ise C diskine bak. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten baktım her yere yok
omwr.ptx dedi: Bazı oyunları Xbox istediğiniz klasöre kurmanıza izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... ama hiçbir yerde gözükmüyor dediğim gibi half life oyuncusu dedi: Direk e diskinde Xbox Games diye bir yer var o klasör yok ise C diskine bak. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten baktım her yere yok