Xbox Game Pass ile PC'de oyun indirdim. Türkce yamasını yuklemek ıstiyorum fakat ne yaptım ne ettiysem oyun klasörünü bulamadım. D'ye yüklüyorum fakat D'de klasör yok, gizli öğeler de açık bulut sürücü müdür nedir ne olur yardım edin.
WindowsApps gibi bir klasörde olması lazım. Girmeniz için güvenlik ayarlarından izin vermeniz gerekiyor kendinize. Tavsiyem yama kurmayın çünkü dosyalar şifreli.
Eğer yukarıdaki konumda dosyalar varsa Türkçe yamayı uygulayın. Yoksa şifreli dosyaları açmanız gerekiyor.
Yamayı yapsanız bile Microsoft oyun dosyalarını kontrol sisteminin sizi yasaklamayacağı belli değil.
Eğer yukarıdaki konumda dosyalar varsa Türkçe yamayı uygulayın. Yoksa şifreli dosyaları açmanız gerekiyor.
Yamayı yapsanız bile Microsoft oyun dosyalarını kontrol sisteminin sizi yasaklamayacağı belli değil.
Windows dosyaların üzerine yazma özelliğini sunmuyor. Bu demek oluyor ki hiçbir şekilde patch veya yama atamıyorsun. Sadece oyunun yapımcısı Windows Store’dan bir bir dosya gönderdiğinde mümkün. Oyun kısayolunu arıyorsan buradan ulaşabilirsiniz: Run - shell:AppsFolder