Xbox Game Pass oyun önerisi

YUSUFziya01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
1 aylığına olacak sekikde Game Pass aldım. Game Pass'te oynanacak tavsiye ettiğiniz oyunlar nelerdir?

Expedition 33 Mount and Blade eğer halaa duruyorsa Crusader Kings 3 öneririm.
Bakayım bu oyunlara. Mount and bladeyi muhtemelen steamden alırım devamli oynanacak oyun. Aslında COD serisini oynamak için aldım devamında da çok uzun sürmeyevek hikaye oyunları düşünüyorum.

Bakayım bu oyunlara. Mount and bladeyi muhtemelen steamden alırım devamli oynanacak oyun. Aslında COD serisini oynamak için aldım devamında da çok uzun sürmeyevek hikaye oyunları düşünüyorum.
Halo The Master Chief oynayabilirsin. Özellikle Reach ve Combat Evolved oyunlarını (bölümlerini) oynayasan yeterlidir.

Expedition 33
Cod serisi
Banishers ghosts of new eden
A Plague Tale
Ac serisi
Atomfall
Avowed
Control
Dead Island 2
Dead Space Remake
Deathloop
Doom eternal - Doom Dark Ages
Evil West
Farcry 5-6
Gears of war serisi
High on Life
Hogwarts Legacy
Hollow Knight Silksong
Prey
Rage 2
Robocop Rogue City
Tomb raider serileri
Sifu

Expedition 33
Cod serisi
Banishers ghosts of new eden
A Plague Tale
Ac serisi
Atomfall
Avowed
Control
Dead Island 2
Dead Space Remake
Deathloop
Doom eternal - Doom Dark Ages
Evil West
Farcry 5-6
Gears of war serisi
High on Life
Hogwarts Legacy
Hollow Knight Silksong
Prey
Rage 2
Robocop Rogue City
Tomb raider serileri
Sifu
Bunlara bakayım. Peki sizce mw3 indirmeye değer mi. 2 si hiç beklediğim gibi değik. Gerçek orjinal seriyi bitirdim.

Son düzenleme:
Bunlara bakayım. Peki sizce mw3 indirmeye değer mi. 2 si hiç beklediğim gibi değik. Gerçek orjinal seriyi bitirdim.

Şuan expeditionu yüklenmesi için başlatmak istiyorum ama yükleme butonu çıkmıyor. Nasık yükleyeceğim.
Ben saçma sapan bir oynanış sunduklarınıı öğrendikten sonra oynamadım. MW1 VE 2 yi oynadım bıraktım. 3 üde videolardan atlaya atlaya baktım öyle iyiki de oynamamışım.

Ben saçma sapan bir oynanış sunduklarınıı öğrendikten sonra oynamadım. MW1 ve 2'yi oynadım bıraktım. 3 üde videolardan atlaya atlaya baktım öyle iyi ki de oynamamışım.

MW 2 yüklü zaten bunu da oynamayacağım gibi, akıcı bir İngilizcem yok yamada yok ve oyun da pek tatmin etmedi. Beklentilerim suya düştü diyebilirim. Expedition 33'e bakacağım sıra tabanlı oyun sevmesemde.

MW 2 yüklü zaten bunu da oynamayacağım gibi, akıcı bir İngilizcem yok yamada yok ve oyun da pek tatmin etmedi. Beklentilerim suya düştü diyebilirim. Expedition 33'e bakacağım sıra tabanlı oyun sevmesemde.
Sıra tabanlı oyun bende çok seven biri değilim, fakat Expedition 33 bunu yıkıyor. Öncelikle sıra taban oynanışına yenilik getirmişler, yani sıra tabanlı dövüş kısmında dodge mekaniği var mesela bunu kendiniz yapıyorsunuz daha etkin bir oynanış rolü sunuyor. Hikayesi müzikleri atmosferide çok iyi. Oyuna biraz ısının zaten beğenirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı