Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 Sea of Thieves yükleyecektim yeterli alanınız yok dedi ben de tamam deyip yer açtım 188 GB boş yer açıldı ancak oyunu kilitledi ve yükleye basamıyorum bilgisayarı yeniden başlattım alttan Xbox Game Pass'i kapatıp açtım ama bir şey değişmedi.
Sea of Thieves yükleyecektim yeterli alanınız yok dedi ben de tamam deyip yer açtım 188 GB boş yer açıldı ancak oyunu kilitledi ve yükleye basamıyorum bilgisayarı yeniden başlattım alttan Xbox Game Pass'i kapatıp açtım ama bir şey değişmedi.
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #2 Görev yöneticisinden bütün Xbox servislerini kapatıp bilgisayara restart atarmisin.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 Krantan dedi: Görev yöneticisinden bütün Xbox servislerini kapatıp bilgisayara restart atarmisin. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten
Krantan dedi: Görev yöneticisinden bütün Xbox servislerini kapatıp bilgisayara restart atarmisin. Genişletmek için tıkla... Yaptım zaten
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #4 Diğer oyunlarda da aynı sorun var mı?
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #5 Veli1026 dedi: Diğer oyunlarda da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Sea of Thieves yüklerken böyle oluyor.
Veli1026 dedi: Diğer oyunlarda da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Sea of Thieves yüklerken böyle oluyor.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #6 Sekrax dedi: Hayır sadece Sea of Thieves yüklerken böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarına ve oradan da uygulamalara girip Xbox uygulamasını bulun ve uygulamayı sıfırlayıp tekrar uygulamayı açın ve kontrol edin.
Sekrax dedi: Hayır sadece Sea of Thieves yüklerken böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarına ve oradan da uygulamalara girip Xbox uygulamasını bulun ve uygulamayı sıfırlayıp tekrar uygulamayı açın ve kontrol edin.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #7 Veli1026 dedi: Windows ayarlarına ve oradan da uygulamalara girip Xbox uygulamasını bulun ve uygulamayı sıfırlayıp tekrar uygulamayı açın ve kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum da uygulumalar diye bir bölme yok.
Veli1026 dedi: Windows ayarlarına ve oradan da uygulamalara girip Xbox uygulamasını bulun ve uygulamayı sıfırlayıp tekrar uygulamayı açın ve kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum da uygulumalar diye bir bölme yok.