Çözüldü Xbox Game Pass oyunları GeForce NOW ile oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

halilebcar

Hectopat
Daha fazla  
Aktif bir GeForce NOW üyeliğim var ve Xbox Game Pass sistemini kullanmak istiyorum ancak Game Pass'i alsam oyunları GFN üzerinden oynayabilir miyim?

Çözüm
Hayır hocam. Sadece GeForce Now oyunlarını oynayabilirsiniz. Maalesef her oyun olmuyor.
Hayır hocam. Sadece GeForce Now oyunlarını oynayabilirsiniz. Maalesef her oyun olmuyor.

Çözüm
@halilebcar anladım hocam. GeForce Now için olmayan oyun ekleme de yok. Mesela, Steam'de olan oyun GeForce Now için de varsa eklenebilir.

Game Pass aldığınızda oyunları Xbox uygulaması üzerinden oynuyorsunuz. Ancak Geforce Now ise Xbox uygulaması desteği vermiyor. Geforce Now ile oynayabileceğiniz Xbox Game Pass oyunları sadece EA oyunlarıdır. Bu oyunlarda toplamda on tane falan.
Ancak bu konuda da şöyle bir problem yaşadım: Ben oyunları indirirken ve hesapları bağlarken yeni EA App'i kulandığım için benim Xbox Game Pass ile gelen EA Play üyeliği Origin uygulamasında gözükmüyor. Onun yerine EA App'ta gözüküyor. GeForce Now ise Origin ile oyunları çalıştırıyor. Sonuç olarak oyunları Geforce Now'da oynayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı