Çözüldü Xbox Game Pass oyunları kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdulkerim Tekin

Hectopat
Merhaba. Bundan 10 gün önce Xbox Game Pass üyeliği satın aldım PC için. Oyunları oynamaya başladığım zaman oyunlar bir süre sonra bazen açtıktan 5 dk sonra bazen de 1 saat sonra birazdan paylaşacağım hataları verip kapanıyor. İnternette ne denediysem olmadı.

- AMD Ryzen 5 5500 işlemci.
- Gainward GeForce RTX 3050 ghost ekran kartı.
- MSI A520M-A Pro anakart.
- MLD M300 SSD (500 GB) SSD.
- G.Skill Ripjaws V 16 GB 3600 MHz DDR4 RAM.
- Game Booster GB-PE05b 600W 80+ kasa.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 40
Çözüm
Overclock yaptınız mı? Yaptıysanız kapatmayı deneyin. DX sürücülerini güncelleyin, .net Framework kurmayı deneyin.

Problemi çözdüm. Önce overclock kapattım olmadı. Sonra RAM'ler 3600 MHz de çalışıyordu onları 3200 MHz'ye düşürdüm ve şu anda 2 gündür hata almıyorum. Teşekkür ederim her şey için kendinize dikkat edin
Böyle bir şey olabilir mi? Xbox Game Pass ile alakası var mıdır?

Böyle bir şey olabilir mi? Xbox Game Pass ile alakası var mıdır?
Kimisi Overclock ile ilgili diyor kimisi ekran kartı kimisi xbox ile alakalı.... bilmiyorum hala çözüm arıyorum

DX12 hata vermiş çoğunda, sorun ya ekran kartında ya da driverlarda.
DDU ile eski sürücülere de döndüm ama herhangi bir etkisi olmadı DLSS diyorlardı onuda gerektiği gibi açtım veya kapattım bir etkisi olmadı kapanma problemi için

Overclock yaptınız mı? Yaptıysanız kapatmayı deneyin. DX sürücülerini güncelleyin, .net Framework kurmayı deneyin.

Problemi çözdüm. Önce overclock kapattım olmadı. Sonra RAM'ler 3600 MHz de çalışıyordu onları 3200 MHz'ye düşürdüm ve şu anda 2 gündür hata almıyorum. Teşekkür ederim her şey için kendinize dikkat edin

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…