Zbyszek Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #1 Daha dün Dead by Daylight konusu açmıştım ve onun çözümünü silip tekrar yüklemede buldum. Xbox Game Pass'teki oyunları nasıl güncelleyebilirim? Otomatik güncelleştirme tiki açık. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2021
Daha dün Dead by Daylight konusu açmıştım ve onun çözümünü silip tekrar yüklemede buldum. Xbox Game Pass'teki oyunları nasıl güncelleyebilirim? Otomatik güncelleştirme tiki açık.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 28 Temmuz 2021 #2 Otomatik güncelleme açıksa kendisi güncellenir. Xbox uygulamasından da yükleyebilirsiniz.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 Otomatik güncellenmediğinden şüpheleniyorsanız arama yerine oyunu yazıp mağaza sayfasına bakın. Oradan anlayabilirsiniz.
Otomatik güncellenmediğinden şüpheleniyorsanız arama yerine oyunu yazıp mağaza sayfasına bakın. Oradan anlayabilirsiniz.
Zbyszek Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #4 AXCHNEER dedi: Otomatik güncelleme açıksa kendisi güncellenir. Xbox uygulamasından da yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende güncellenmedi. Uygulamada da çıkmadı maalesef. Nemai dedi: Otomatik güncellenmediğinden şüpheleniyorsanız arama yerine oyunu yazıp mağaza sayfasına bakın. Oradan anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme gelirse deneyeceğim. Nemai dedi: Otomatik güncellenmediğinden şüpheleniyorsanız arama yerine oyunu yazıp mağaza sayfasına bakın. Oradan anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki güncellemezse ne yapabilirim? Onu sorucaktım. Son düzenleme: 28 Temmuz 2021
AXCHNEER dedi: Otomatik güncelleme açıksa kendisi güncellenir. Xbox uygulamasından da yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende güncellenmedi. Uygulamada da çıkmadı maalesef. Nemai dedi: Otomatik güncellenmediğinden şüpheleniyorsanız arama yerine oyunu yazıp mağaza sayfasına bakın. Oradan anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme gelirse deneyeceğim. Nemai dedi: Otomatik güncellenmediğinden şüpheleniyorsanız arama yerine oyunu yazıp mağaza sayfasına bakın. Oradan anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki güncellemezse ne yapabilirim? Onu sorucaktım.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #5 Zbyszek dedi: Bende güncellenmedi. Uygulamada da çıkmadı maalesef. Yeni güncelleme gelirse deneyeceğim. Peki güncellemezse ne yapabilirim? Onu sorucaktım. Genişletmek için tıkla... Sayfadan da güncellenmezse bilmiyorum. Aynı sorun olunca sayfadan güncelliyordum ben.
Zbyszek dedi: Bende güncellenmedi. Uygulamada da çıkmadı maalesef. Yeni güncelleme gelirse deneyeceğim. Peki güncellemezse ne yapabilirim? Onu sorucaktım. Genişletmek için tıkla... Sayfadan da güncellenmezse bilmiyorum. Aynı sorun olunca sayfadan güncelliyordum ben.