KeremYilmaz2 Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı?
Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 27 Temmuz 2021 #2 KeremYilmaz2 dedi: Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yoktur. Artı 0 Eksi
KeremYilmaz2 dedi: Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yoktur.
1 1Tolga123 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 188 27 Temmuz 2021 #3 KeremYilmaz2 dedi: Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok galiba 2'si ayrı platform. Artı 0 Eksi
KeremYilmaz2 dedi: Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok galiba 2'si ayrı platform.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 3 Çözümler 27 27 Temmuz 2021 #4 Hayır. Artı 0 Eksi
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.485 Çözümler 23 Yer Tottenham 27 Temmuz 2021 #5 KeremYilmaz2 dedi: Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır aktif edemezsiniz. Artı 0 Eksi
KeremYilmaz2 dedi: Merhaba, bugün Xbox Game Pass PC sürümü aldım. Bu oyunları Steam hesabımda aktif etmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır aktif edemezsiniz.